Körösladányi MSK

Villanyfényes mérkőzés is lesz a harmadik vonalban

Rendhagyó módon este 20 órakor kezdődik majd egy Megye III-as összecsapás Orosházán, erre pedig nem volt még példa a közelmúltban. A hazai orosháziak egyébként is jól szerepelnek a bajnokság, a rivális Nagyszénás pedig a Kaszapert fogadja délután. Kétegyházán lép majd pályára a hibátlan Kardos-Örménykút az északi csoportban.

 

Megye III. „Észak”

Kétegyháza – Kardos-Örménykút
Jv.:
Gebei József
szombat, 16:00

Két jó csapat találkozik egymással ezen az összecsapáson, eddig jól is teljesít a két klub, így kiélezett találkozóra van kilátás. A Kardos-Örménykút eddig kötelező meccseket zsebelt be, ez lesz az első nehezebb ütközetük, míg a Kétegyháza egyszer már kikapott, de a jó erőkből álló Csabacsűdtől. Hétvégén csak az egyik csapat folytathatja a jó sorozatát, a vendégeknek jó erőfelmérő lesz ez a meccs.

Kétsoprony – Kamut
Jv.:
Bozó Norbert
vasárnap, 15:00

Fej-fej mellett halad a két gárda, mindkét csapatnak egy-egy győzelme van a bajnoki szezonban. A forduló egyetlen vasárnapi meccsén szoros küzdelem várható, bár a vendégeknél lesz eltiltott is, ami a hazaiak malmára hajtja a vizet.

További program:

Köröstarcsa – Zsadány
Jv.:
Steigler Ádám
szombat, 16:00

Mezőmegyer – Mezőgyán
Jv.:
Fekete Zoltán
szombat, 16:00

Gerla – Telekgerendás
Jv.:
Nagy Zoltán
szombat, 16:00

Csabacsűd – Kötegyán
Jv.:
Győri László
szombat, 16:00

Megye III. „Dél”

Végegyháza – Tótkomlós II.
Jv.:
Rubás Zoltán
szombat, 16:00

Mindkét gárda hat-hat pontot gyűjtött eddig a bajnokság során, szombaton viszont csak az egyik félnek lesz lehetősége nyerni. Vajon az újonc tótkomlósiak vagy a rutinosabb végegyháziak zsebelik be újra a három pontot? Nüanszok dönthetnek majd…

Nagyszénás – Kaszaper
Jv.:
Gyuga Zsolt
szombat, 15:00

A Nagyszénás remekel a bajnokságban, míg a Kaszaper elfogadhatóan szerepel, csakúgy mint egy éve. A vendégeknek nagyon nehéz dolga lesz Nagyszénáson, hiszen a bajnoki címre hajtó hazaiak nagyon egyben vannak ebben a szezonban, nehéz lesz őket bárkinek is legyőzni.

OMTK-ULE – Dombegyház
Jv.:
Láza András
szombat, 20:00

Rendhagyó módon a Megye III-as bajnokságban este 20 órakor rendeznek mérkőzést szombaton. Az újonc orosházi alakulat lép ekkor pályára, ellenfelük a nulla ponttal álló Dombegyház lesz. A hazaiak az utóbbi hetekben gyártották a gólokat, kérdés ez a teljesítményük megmarad-e hétvégére is, de a favoritok ők lehetnek majd.

További program:

Medgyesbodzás – Békéssámson
Jv.:
Pusztai Zoltán
szombat, 16:00

Pusztaföldvár – Magyarbánhegyesi FC
Jv.:
Modes Ottó Péter
szombat, 16:00

Kevermes – Gerendás
Jv.:
Pap László
vasárnap, 16:00

Magyarbánhegyesi TC – Gádoros
Jv.:
Kis Pál
vasárnap, 16:00

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

négy × 2 =