Körösladányi MSK

Nagyító alatt a Megye I. és II. hétvégi mérkőzései

Kötelező feladat előtt áll a Füzesgyarmat, ráadásul több hiba nem is fér bele a csapatnál, míg a Kondoros már pénteken lejátssza meccsét, ők a Vésztőt fogadják. Tótkomlóson valakinek megindulhat a szekere felfelé, hiszen a csapat a Mezőkovácsházát fogadja. A Megye II-ben összecsap az előző év bajnoka és a lendületben lévő Újkígyós.

 

Megye I.

Kondoros – Vésztő
Jv.:
Pécs Zoltán
péntek, 15:00

A listavezető Kondoros éppen múlt héten tett szert hárompontos előnyre, amit a csapat vélhetően nem szeretne egyből elherdálni. A vésztőiek még csak múlt hétvégén szerezték meg első pontjukat, a papírforma alapján a hazaiak lesznek a favoritok, nehéz elképzelni a vendég pontszerzést.

Mezőhegyes – Szeghalom
Jv.:
Csongrád megye
szombat, 15:00

A Mezőhegyes remek formában van az utóbbi hetekben, ellenben Szeghalmon a jó rajtot kevésbé jó folytatás követte, igaz a csapat már a legkeményebb meccsek javán túlvan. A Mezőhegyes otthonában még idén nem tudott nyerni senki, a Szeghalom törheti meg ezt a „csendet”, de ahhoz elő kell rántaniuk a szezon eleji formájukat.

Füzesgyarmat – Dévaványa
Jv.:
György Sándor
szombat, 15:00

Rangadót veszített a Füzesgyarmat, ezzel pedig hátrányba került a csapat a tabellán is. A Dévaványa csupán három pontot szerzett eddig, így a tabellára pillantva nehéz elképzelni, hogy a vendégek megviccelik a Füzesgyarmatot, de nem vehetik félvállról a meccset a hazaiak, hiszen a Kondoros is megizzadt múlt héten soros ellenfelük ellen.

Körösladány – Szabadkígyós
Jv.:
Juhász Lajos
szombat, 15:00

A két csapat már-már évről évre jó mérkőzéseket játszik egymással, ez vélhetően most sem lesz másképp. A Szabadkígyós viszont némi hátrányban lesz amiatt is, hogy idegenben szerepelnek, illetve két alapemberük is hiányozni fog. Ennek ellenére nem lesz könnyebb dolga csapatunknak, de lendületben vagyunk, amit ha megtartunk, akkor nem lehetünk bajban.

Tótkomlós – Mezőkovácsháza
Jv.:
Szelezsán György
vasárnap, 15:00

Fontos meccs lesz ez mindkét csapat számára, hiszen a Tótkomlós eddig csak egy pontot szerzett, a Mezőkovácsháza pedig első sikere után sorban veszítette el a mérkőzéseket kisebb-nagyobb arányban. A győzelem mindkét félnek jól jönne, de ez ugye nem lehetséges. Ha a hazaiakban lesz kellő motiváció, akkor akár meglepetést is okozhatnak.

Kiemelt mérkőzés, melyet ITT elemeztünk:

Szarvas – Rákóczi Vasas
Jv.:
Benyovszki Zoltán
szombat, 15:00


Megye II.

Békéscsabai MÁV – Csorvás
Jv.:
Fekete Zoltán
szombat, 15:00

A vasutas csapatnak nagyon nem jön ki idén a lépés, így a Bucsa elleni fontos mérkőzést is elveszítették, ami miatt továbbra is az utolsó helyen állnak. A vendég csorvásiak jól, bár szeszélyesen szerepelnek, ennek ellenére ha a MÁV formája nem javul, akkor idegenben is ők lesznek az esélyesek.

Battonya – Okány
Jv.:
Mihálik Pál
szombat, 15:00

A Battonya is tud idén pozitív és negatív meglepetést is okozni, ami azonban tény ellenfelükkel szemben, hogy az okányiak csak hazai pályán szereztek eddig pontot. Kérdés, hogy a múlt heti siker után most hétvégén vajon idegenben is megtörik-e a jég, de az biztos, hogy Battonyán nagyon nehéz jól teljesíteni, de nem lehetetlen.

Gyomaendrőd – Sarkadkeresztúr
Jv.:
Sándor Gergő
szombat, 15:00

Kétarcú csapat ősszel a Gyomaendrőd és a Sarkadkeresztúr is, az előző fordulóban ráadásul mindkét együttes vereséget szenvedet, amit most javítani lehetne. A két gárda ráadásul fej-fej mellett halad a bajnokságban, így aki nyerni tud, az biztosan a másik előtt lesz a forduló után, de a helyezésen is javíthat. A Gyomaendrőd hazai pályán már mutatott be bravúrt, a vendégeknél pedig eltiltás miatt még mindig lesz hiányzó.

Kunágota – Sarkad
Jv.:
Telek András
szombat, 15:00

A kunágotaiak elkapták a fonalat az utóbbi hetekben, azonban most a Sarkad lesz az ellenfelük, akik azért nagyobb falatnak számítanak, ráadásul hétvégén már a dobogóra is felkerült a csapat. A mérkőzés előtt a vendégek tűnnek esélyesebbnek, de ki tudja, lehet a Kunágota megint előhúz valamit a tarsolyából.

Doboz – Csanádapáca
Jv.:
László István Sándor
szombat, 15:00

Nagy meglepetésre három győzelem után a Doboz kikapott Okányban, míg a Csanádapáca két nehéz mérkőzésen van túl, így a csapatnál újra a pontszerzésre hangolnak hétvégén. Ki-ki mérkőzést hozhat a két csapat összecsapása, nüanszok fognak dönteni valamelyik fél javára.

Bucsa – Atletico Békéscsaba
Jv.:
Szűcs Zsolt
vasárnap, 15:00

Múlt heti sikerével elkerült a kieső helyről a bucsai csapat, helyüket éppen az Atletico Békéscsaba vette át, akik egyelőre két mérkőzéssel kevesebbet játszottak, mint a többiek. Az eredmények alapján hasonló klubokról beszélünk, ám az is igaz mindkét félre, hogy képesek jól illetve gyengébben is játszani. Egy esetleges siker mindkét oldalon jól jönne.

Lőkösháza – Újkígyós
Jv.:
Fehér József
vasárnap, 15:00

Érdekes ez a párosítás, hiszen az Újkígyós meglepetésre remekel a bajnokságban és a második helyen áll, míg a Lőkösháza nem közelíti meg az előző szezonban mutatott formáját. Hazai pályán ennek ellenére mégis a Lőkösháza az esélyesebb, de az újkígyósiak nem egyszer mutattak már be bravúrt.

Kiemelt mérkőzés, melyet ITT elemeztünk:

Békés – Békésszentandrás
Jv.:
Gyuga Zsolt
szombat, 15:00

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

2 + 17 =