Körösladányi MSK

Továbbra sem tudunk nyerni a Szabadkígyós ellen

Négy pontrúgás döntötte el a mérkőzést, fordulatos találkozón játszottunk döntetlent a Szabadkígyós ellen. Vendégeink korán vezetést szereztek, majd néhány perc alatt fordítottunk, viszont a második félidőben újra kiegyenlített a Szabadkígyós. A döntetlen talán reálisnak mondható, mindkét csapat eldönthette volna a meccset.

 

Nem kezdtük jól a mérkőzést, nagy meglepetésre a Szabadkígyós a hetedik percben vezetést szerzett, ami nagy hidegzuhany volt. Ellenfelünk jó huszonöt méterre a kapunktól kapott szabadrúgást, melyet Murvai a kapu jobb oldalába tekert. (0-1) Pár perccel később Vicziánnak kellett Cseke elől mentenie egy középre passzolt labdánál, majd kisebb hatásszünet után a 28. percben sikerült egyenlítenünk. Komódi távoli szabadrúgását a kapus kiejtette, amire csak egy védő érkezett, ő szögletre tisztázott. A sarokrúgás után pedig Farkasinszki tudott fejelni a röviden, mellyel egalizálta az állást. (1-1)

A 30. percben egy szabadrúgás után hatalmas kavarodás alakult ki a szabadkígyósi ötösön belül, de végül a gól elmaradt, a kapus megszerezte a labdát. Két perccel később újabb szabadrúgást kaptunk szélről, melyet Bakos tekert át a hosszúra, ahol Nagy S. érkezett, és a hálóba bólintott. (2-1) Egy perccel később egy megemelt labdát tizenötről lőtt fölé Milek B., később pedig a másik oldalon Kéki beadását Laksteter fejelte kapu mellé.

A második félidő elején meghűlt a vér a nézőkben, mert egy szöglet után Borbély kapus egy vendég támadóra bokszolta a labdát, ami azonban kapu mellé pattant. Az 54. minutumban viszont már nem tudtunk mit tenni a gól ellen. Sajnos összehoztunk egy ajándék szögletet a Szabadkígyósnak, a hosszúra tekert labdát pedig visszatették a vendégek középre, amit aztán Gazsó passzolt be a kapunkba. (2-2) A 61. minutumban aztán egy nagy bedobást csúsztattunk Cseke elé, aki kapuval szemben a rövidet vette célba, de Borbély lábbal hárított.

A 68. percben ismét Milek B. cselezgetett az oldalvonalnál, végül lövéssel fejezte be a kontrát, de érdemi veszély nem lett belőle. A 77. percben aztán Csekét ugratták ki remek ütemben, aki tizenegy méterről a kaput sem találta el ziccerben. A mérkőzés hajrájában Nagy S. még kapura csúsztatott egy beadást, de sajnos nem ért célba a lehetőség, így egy ponttal gazdagodtunk a forduló után.

Összegzés

Az egy hét pihenő nem tett jót csapatunknak, nem játszottunk jól, de így is benne volt a meccsben a győzelmünk, igaz vendégeink előtt is adódtak mérkőzést eldöntő lehetőségek. Egy hét múlva folytatás Jaminában.

Körösladány MSK – Szabadkígyósi SZSC 2 – 2 (2 – 1)
Gólszerzők:
Farkasinszki L. a 28., Nagy S. a 32. ill. Murvai D. a 7. és Gazsó J. az 54. percben.
Sárga lap: Kukla Zs. a 65. ill. Murvai D. a 30., Farkas F. a 43. és Telek B. a 74. percben.
Jók: Juhász D., Nagy S., Komódi B. ill. az egész vendég csapat

200 néző

Körösladány MSK: Borbély Z. — Juhász D., Nagy S., Viczián D., Kukla Zs. — Papp Zs. (Vincze Gy. a 68’), Komódi B. (Kajó A. a 78’), Farkasinszki L. (Kádár L. az 58’), Kéki Cs. — Bakos J., Laksteter J. (Szalazsán A. a 68’)

Szabadkígyósi SZSC: Varga Á. — Ferenczi A., Farkas F., Telek B. (Szabó Z. a 88’), Frankó M. — Murvai D., Farkas V., Kardos T., Gazsó J. (Magyari N. a 78’) — Cseke T., Milek B. (Marczy T. a 90’)

Somogyi János — Mérkőzés előtt felhívtam a csapat figyelmét arra, hogy a több sebből vérző vendég csapat ellen csak teljes odaadással lesz esélyünk a három pont megszerzésére. Sajnos ma nem jól tettük a dolgunkat, de volt olyan, aki még ezt is alul tudta múlni.

Pozsár Gábor — Az idei legjobb játékunkkal győzelmet szalasztottunk el. Ilyen hozzáállásra van szükségünk a további mérkőzéseken is.

Statisztika:

kapura lövés: 6 ill. 8
kaput eltaláló lövés: 3 ill. 3
szabálytalanság: 13 ill. 25
szöglet: 5 ill. 10
les: 4 ill. 5
sárga lap: 1 ill. 3
piros lap: 0 ill. 0

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tizennyolc − egy =