Körösladányi MSK

B.Ú.É.K. – Teremtornán zárta az évet csapatunk

Felnőtt együttesünk ismételten részt vett a medgyesegyházi Czene Károly jótékonysági teremtornán, ahol az előző esztendő januári negyedik, majd decemberi harmadik helyezése után most második helyen értünk célba. Az óévet összefoglaló cikkel zárjuk e nemes napot. A Körösladányi MSK munkatársai nevében sikerekben gazdag, boldog új esztendőt kívánunk mindenkinek!

 

Január

– Első ízben a Harang Söröző Kupán mutatta meg magát csapatunk ebben az évben, ahol sajnos csak a nyolcadik helyen fejeztük be a tornát.

– Az alapozást elkezdve érkeztünk a II. Megyei Teremtornára Kondorosra, ahol címvédőként az előkelő második helyezést értük el.

Február

– A februári hónapban már az edzőmérkőzések is elkezdődtek, amit viszont igazán érdemes megemlíteni, hogy egyesületünk eredményesen szerepelt a meghirdetett Teqball pályázaton, így később egy ilyen teqball asztal került elhelyezésre a sporttelepen.

Március

– Megszokhattuk már, hogy minden évben jótékony célok mellé áll a sportkör. Idén márciusban az első hazai tavaszi mérkőzésünk teljes bevételét Szili Attila negyedik osztályos tanuló gyógykezelésére és a család segítésére ajánlotta fel a klub.

Körösladány - Szarvas 3-0

Április

– Az áprilisi hónap sajnos nem volt túl eredményes számunkra, hiszen mindössze négy pontot szereztünk a megszerezhető tizenkettőből. Ebben a hónapban a Vésztő és a Jamina elleni pontvesztés fájó volt, ami a végelszámolásnál jól jött volna.

Május

– Sajnálatos módon félbeszakadt mérkőzéssel indítottuk az ötödik hónapot. Mezőkovácsházán a hazaiak játékosa, Túri T. szenvedett súlyos sérülést mérkőzés közben, ami annyira sokkolta a játékosokat, hogy a játékvezető inkább félbeszakította a találkozót. A későbbi időpontban bepótolt meccset csapatunk megnyerte, a sérülést szenvedő Túri T. pedig azóta már szerencsére jobban van.

– Tízgólos mérkőzésen múltuk felül a Szeghalmot, egy nem akármilyen összecsapáson nyertünk 6-4-re idegenben.

– Egy héttel a szeghalmi rangadó után a későbbi bajnok Füzesgyarmattal találkoztunk, akik 3-1 arányban múltak felül minket.

Június

– A bajnokságot csapatunk a negyedik helyen zárta, nyáron pedig nagy változások történtek a keretben. Bakos J. hosszú körösladányi szolgálatok után szögre akasztotta a stoplist, valamint Somogyi J. edzőnk is távozott. Volt trénerünk nyilatkozatát ide kattintva elolvashatja. A megüresedett posztot Fodor S. vette át.

– Újabb nyertes pályázatunk volt a TAO-n, ebben a hónapban egy 48 személyes autóbusszal gyarapodott a klub.

Július

– Új edző, sok új játékos és persze az új lebonyolítást nyerő bajnokságban új célok kerültek kitűzésre. A Ladányi Napok után a csapat megkezdte a felkészülést, az edzőmérkőzéseken jól szerepeltünk, vártuk az első éles próbát. Célunk a felsőházba való bekerülés megalapozása volt.

Körösladány - Békéscsabai Előre II. 3-1

Augusztus

– Szeghalmon kezdődött a bajnokság számunkra, viszont az első találkozón 2-2-s döntetlennel zártuk a rangadót, amit egy győzelem, majd egy kondorosi döntetlen követett.

– Az országos Magyar Kupa kiírásában az első fordulóban továbbjutottunk az OMTK-ULE ellen, viszont Szarvason vereséget szenvedve kiestünk a sorozatból.

Szeptember

– Szeptember elején egy nagyon izgalmas mérkőzésen a Méhkerék otthonában szenvedtünk vereséget. Ezt követően a Mezőhegyes ellen sikerült ugyan nyernünk, de Szarvason újabb vereségbe szaladtunk bele.

– Szeptember 23-án hazai környezetben legyőztük a Békéscsabai Előre II. csapatát, ám ekkor még senki sem tudta, hogy ez a győzelem egy tíz mérkőzéses sikerszéria első találkozója volt.

Október

– A kötelező győzelmek hónapja volt, hiszen olyan ellenfelekkel meccseltünk mint a Dévaványa, a Gyulai Termál, a Szeghalom és a Vésztő. Ezeket a mérkőzéseket mind megnyertük, ezzel nagy lépést tettünk a dobogó felé.

November

– A novemberi hónap is hasonlóan sikeres volt, hiszen minden mérkőzésünket megnyertük, legnagyobb sikerünk mégis a Kondoros és a Méhkerék legyőzése volt hazai pályán.

Körösladány - Kondoros 2-0

December

– Erre a hónapra is maradt egy találkozó, melyen a Szarvassal harmadjára sem bírtunk. A bajnoki küzdelmeket a harmadik helyen fejeztük be.

– A szezon után csapatépítő programon vett részt a klub Gyulán, majd a szezont a csapat záró vacsorájával ért véget.

– Fodor Sándor értékelte a hátunk mögött hagyott őszt, melyet újra elolvashat ide kattintva.

– Az év végéhez közeledve pedig csapatunk részt vett a már hagyományosnak számító medgyesegyházi tornán, melyen Czene Károly korábbi labdarúgónak segítenek a szervezők. Együttesünk a második helyen fejezte be a tornát.

BÚÉK, szilveszter

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

kettő × 2 =