Körösladányi MSK

Békés Takarék Kupa – Harmadik helyen fejeztük be a kondorosi tornát

Első helyen jutottunk tovább a csoportból, majd következett a döntőbe jutásért játszott egyetlen meccs, ahol a Békéscsabai Előre II-vel mérkőztünk meg, és nyertünk. A döntőbe rajtunk kívül a Méhkerék és a Szarvas jutott be. Előbbi két győzelemmel tornagyőztes lett, utóbbi pedig minket legyőzve szerezte meg a második helyet.

 

Szarvassal gólzáporos mérkőzésen nyitottuk meg a tornát, ám itt döntetlent értünk el, majd a Megye II-es Nagyszénásnál egy góllal voltunk jobbak. Az utolsó mérkőzés fordulatosan alakult, végül azonban egy góllal a Vésztőt is felülmúltuk, így első helyen jutottunk tovább a csoportból.

A csoportmeccsek után három mérkőzés következik, ahol a három győztes bekerül a döntőbe. Csapatunk 16 óra 30 perckor játszotta az első kieséses mérkőzést, ahol ellenfelünk a B csoport második helyezettje volt, a Békéscsabai Előre II. csapata. Együttesünk remekül kezdte a mérkőzést, 2-0 arányban is vezettünk, ám a csabai szépítés izgalmassá tette a végjátékot. Végül a harmadik gólunk pontot tett a párharc végére, elsőnek jutottunk a hármas döntőbe, ahová még a Méhkerék és a Szarvas került be.

A döntő első mérkőzésén aztán a Méhkerékkel kemény mérkőzést játszottunk, 11 percig nem született gól, majd a Méhkerék előnybe került, amit még kettővel meg is toldottak. Ekkor viszont Papp és Nagy B. találatai visszahozták a reményt, ám egyenlíteni nem sikerült, végül 5-2 arányban kikaptunk. A döntő második mérkőzésén 4-3 arányban nyert a Méhkerék, így a tornagyőztes az utolsó mérkőzés előtt kiderült. Az utolsó döntőmeccsen csapatunk mérkőzött meg a Szarvassal, ahol nyolc perc alatt három gólt lőtt ellenfelünk, a húsz perces mérkőzés második felében pedig kitámadott mindkét fél, így a vége gólzáporos 6-2 lett a Szarvasnak. Csapatunk a harmadik helyen zárta a tornát, illetve a legjobb kapusnak járó elismerést is elhoztuk.

A torna eredményei:

Döntő:

Végeredmény: 1. Méhkerék 6 pont, 2. Szarvas 3 pont, 3. Körösladány 0 pont

Gólkirály: Piti L. (Méhkerék), legjobb játékos: Furár R. (Szarvas), legjobb kapus: Nagy Bálint (Körösladány)

Körösladány – Méhkerék 2 – 5
Gólszerzők: Papp Zs., Nagy B. ill. Boros (2), Sztojka, Geiger, Piti

Méhkerék – Szarvas 4 – 3

Szarvas – Körösladány 6 – 2
Gólszerzők: Lévai (2), Kriska, Magyar, Körösfalvi, Styecz ill. Juhász D., Kéki Cs.

Mérkőzés a döntőbe jutásért:

Körösladány – Békéscsabai Előre II. 3 – 1
Gólszerzők: Laksteter J., Nagy B., Takács B. ill. Kun

Végeredmény:

1. Körösladány 3 meccs – 7 pont (gólarány: 9-7)
2. Szarvas   3 meccs – 4 pont (gólarány: 10-9)
3. Vésztő 3 meccs – 3 pont (gólarány: 7-7)
4. Nagyszénás   3 meccs – 3 pont (gólarány: 4-7)

Mérkőzések:

Szarvas – Körösladány 4 – 4
Gólszerzők: Furár (3), Magyar ill. Kéki Cs. (2), Kristóf G., Viczián D.

Körösladány – Nagyszénás 2 – 1
Gólszerzők: Laksteter J., Viczián D. ill. Márk

Körösladány – Vésztő 3 – 2
Gólszerzők: Kristóf G., Takács, Farkasinszki L. ill. Benyó, Gedó

Nagyszénás – Vésztő 2 – 1
Vésztő – Szarvas 4 – 2
Szarvas – Nagyszénás 4 – 1

Játékoskeretünk a tornán: Farkasinszki L., Juhász D., Kajári A. (kapus), Kéki Cs., Kristóf G., Laksteter J., Nagy B. (kapus), Papp Zs., Paulik Á., Takács B., Viczián D., Zsíros P., Zsömbörgi M.; vezetőedző: Fodor S.

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tizenhét − 12 =