Körösladányi MSK

Kristóf és Zsömbörgi távozik csapatunktól

A szezon véget ért, és ahogy az ilyenkor lenni szokott lesznek biztos távozóink és érkezőink is. Egyelőre két biztos távozóról számolhatunk be, akik munkahelyi illetve tanulmányi okok miatt nem tudják tovább Körösladányban folytatni pályafutásukat.

 

Egyik távozónk Kristóf Gergő lesz, aki éppen a szezon elején igazolt vissza csapatunkhoz Méhkerékről. Meghatározó tagja volt az együttesnek, a védekezésben fontos szerepet töltött be, de öt gólt is szerzett ebben az idényben. A játékos 2015 telén igazolt elsőnek csapatunkhoz, összesen 72-szer öltötte magára a körösladányi mezt, 66-szor volt kezdő, hét gólt szerzett. A futballista Budapesten talált munkát, így a következő bajnoki kiírást már nem nálunk kezdi meg.

Körösladány MSK - Zsömbörgi MártonTanulmányai miatt kényszerül távozásra fiatal játékosunk, Zsömbörgi Márton. A védelem oszlopos tagjaként ismert játékos 2017 telén szerződött hozzánk, nyomban minden mérkőzésen kezdőként is lépett pályára. A 2017/18-as kiírásban 45-ször (ifivel együtt) öltötte magára Körösladány mezét, felnőtt szinten másfél szezon alatt 36-szor volt kezdő és két gólt szerzett.

Két olyan játékos távozik tehát a csapattól, akik sokat tettek az elmúlt években a remek kék-fehér szereplésért. Sok sikert kívánunk nekik az élet minden területén!

Körösladányi MSK

Érkezők: —
Távozók: Kristóf Gergő (?), Zsömbörgi Márton (?)

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tizenhét + egy =