Körösladányi MSK

Ismét változások a játékoskeretben

Hétfőn este csapatunk megkezdte a felkészülést a 2018/19-es bajnokságra. A szezon után két biztos távozót már jeleztünk olvasóinknak, most viszont még két távozóról tudunk beszámolni, illetve egy korábbi hírt megcáfolni.

 

A nyári szünetben Zsömbörgi M. és Kristóf G. után távozik Kéki Csaba is, aki összesen két szezont töltött csapatunknál, egyszer egy évre megszakítva. A 2017/18-as bajnokság volt az, ahol végig együttesünket képviselte a szélső. Összesen 64-szer húzta magára a kék-fehér mezt, ezalatt pedig 24 gólt szerzett, azaz 240 percenként betalált. Most a munkavállalás miatt költözik Budapestre, így búcsút int a csapatnak.

Mellette a védelem oszlopos tagja, Viczián Dániel hagyja el a klubot. Ő már 2015 telén hozzánk igazolt, és ahogy azt a Körösladány MSK - Viczián Dánielhárom és fél szezon bizonyította, remek transzfer volt. 98-szor lépett pályára csapatunk játékosaként, és csupán 7 (!) alkalommal nem került be a kezdőbe. Attól függetlenül, hogy védőként lépett rendre pályára, öt gólt szerzett, ebből hármat pedig az idei szezonban. Nyáron ő is távozik tőlünk.

Játékosainknak további sok sikert kívánunk az élet minden területén!

A távozók névsora így szinte végleges, még 1-2 változás lehet ilyen téren a csapatban. Korábban Laksteter Jován távozása is napvilágot látott, de ez a hír nem igaz, a támadó a következő szezont is Körösladányban kezdi meg. Érkezőkről is hamarosan beszámolhatunk, hiszen a klub 16-18 fős kerettel tervez a következő bajnokságra.

Körösladányi MSK

Érkezők:
Távozók: Kéki Csaba (?), Viczián Dániel (?), Zsömbörgi Márton (?), Kristóf Gergő (?)

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tizennégy + 7 =