Körösladányi MSK

A fiatal Fülöp Tamás érkezését jelenthetjük be

A csütörtöki nap sem telt el eseménytelenül csapatunknál, hiszen ma is új játékos érkezéséről számolhatunk be. Az elmúlt napok transzferei (Bagyinszki A., Bozsó M., Krajcs G.) után ma a fiatal Fülöp Tamás kötelezte el magát klubunkhoz.

 

Fülöp Tamás még csak 19 esztendős, az első felnőtt szezonjában a Gyulai Termál csapatát erősítette. A játékos a Grosics Akadémián illetve a Békéscsabai Labdarúgó Akadémián nevelkedett, egy szezon erejéig Felcsúton is megfordult. Fő erőssége a védekezés, így a középpályán inkább a védekezésben nyújthat majd segítséget, de ettől függetlenül a kapu előtt is veszélyes lehet, hiszen háromszor az elmúlt bajnoki évadban is betalált. A futballistának sok sikert kívánunk csapatunkban!

A tárgyalások még nem értek véget, a jelenleg 17 fős keretünkhöz még lehetnek csatlakozók. Az első heti edzés lassan véget ér a fiúknak, szurkolóink pedig ne felejtsék el, hogy bő egy hét múlva már pályán lesz a csapat:

július 21. – Körösladány – Mezőtúr
július 25. – Körösladány – Békéscsabai Előre II.
július 28. – Körösladány – Karcag

Körösladányi MSK

Érkezők: Bozsó Milán (Gyulai Termál), Bagyinszki Attila (Méhkerék), Krajcs Gábor (Méhkerék), Fülöp Tamás (Gyulai Termál)
Távozók: Kéki Csaba (?), Viczián Dániel (?), Zsömbörgi Márton (?), Kristóf Gergő (?), Takács Balázs (?), Kovács Ferenc (?), Komódi Balázs (?)

 

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

9 − négy =