Körösladányi MSK

Krajcs Gábor is csatlakozik együttesünkhöz az átigazolási időszakban

A mai napon harmadik érkezőnk is hivatalossá vált, hiszen Krajcs Gábor személyében újabb játékossal bővült csapatunk kerete. Korábban már beszámoltunk róla, hogy Krajcs mellett Bagyinszki A. és Bozsó M. érkezik együttesünkhöz.

 

Krajcs Gábor érkezik tehát harmadikként az átigazolási időszakban csapatunkhoz. A játékos Méhkerékről teszi át székhelyét Körösladányba. A nemrég 23. életévét betöltő futballista a védekező szekcióban lehet majd segítségére csapatunknak. Karrierjét Békéscsabán kezdte, ahol szinte végig az UFC “alkalmazásában” állt. Egy szezont aztán lehúzott Vésztőn, majd kettőt Méhkeréken, most nyáron pedig Körösladányban kötött ki. A fiatal futballistának sok sikert kívánunk csapatunkban!

Jelenleg tehát 16 fős keretünk van, ez a játékosállomány biztosan Körösladányban kezdi meg a 2018/19-es szezont. Még kettő játékos érkezésére van esély, tehát a következő bajnoki kiírást maximum 18 fős kerettel kezdjük meg.

A csapat ezen a héten nekilátott az alapozásnak, Fodor Sándor vezetőedző kezei között vélhetően mindenki megszerzi a fizikális alapokat a bajnokság kezdéséhez. Edzőmérkőzést elsőnek július 21-én játszunk, Mezőtúr ellen.

Felkészülési mérkőzések:

július 21. – Körösladány – Mezőtúr
július 25. – Körösladány – Békéscsabai Előre II.
július 28. – Körösladány – Karcag

Körösladányi MSK

Érkezők: Bozsó Milán (Gyulai Termál), Bagyinszki Attila (Méhkerék), Krajcs Gábor (Méhkerék)
Távozók: Kéki Csaba (?), Viczián Dániel (?), Zsömbörgi Márton (?), Kristóf Gergő (?), Takács Balázs (?), Kovács Ferenc (?), Komódi Balázs (?)

Kép: newjsag.hu

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tizennégy + hét =