Körösladányi MSK

Az első lépést az OMTK-ULE ellen tehetjük meg a kupában

Hasonlóan kezdődik a szezon számunkra, mint egy éve, hiszen a Magyar Kupa selejtezőjében most is az OMTK-ULE csapatával mérkőzünk meg. A különbség viszont annyi, hogy ebben az idényben már azonos osztályban szerepel a két csapat.

 

Az előző idényben a Megye II. küzdelmeit a Nagyszénás mögött második helyen fejezte be az orosházi csapat, akik így felkerültek az első osztályba, immár egyedüli orosházi csapatként. A játékoskeretben is sok változás történt nyáron, hiszen több volt Rákóczis játékos csatlakozott a klubhoz, de igazoltak a Kondorosból és a Dobozból is.

Csapatunk háza táján is voltak változások, hiszen hét távozó mellett, öt új játékos érkezett a klubhoz. A felkészülési mérkőzéseinket megnyertük, viszont az igazi erőpróba még csak most következik. Az OMTK-ULE ellen egy éve kettő-egy arányban nyertünk, most pedig egy megerősített orosházi csapattal állunk majd szemben, akik meghatározó tagjai akarnak lenni a Megye I-nek.

Mindenképpen kiélezett küzdelem lesz ez, így a bajnokság előtt. Döntetlen esetén egyből büntetőpontról végzett rúgások fognak dönteni. Csapatunkból Paulik Ádám sérülés miatt biztosan nem lép pályára, Fodor Sándor vezetőedzőnek 16 játékosból kell összeállítania a szombati kezdőt. A jól sikerült felkészülés jegyében bízunk a jó idénykezdetben. Hajra Ladány!!!

2018. augusztus 4., 19:00
OMTK-ULE – Körösladányi MSK

Örökmérleg:

OMTK-ULE győzelem: 0
döntetlen: 0
Körösladányi győzelem: 1

Előző mérkőzés:
OMTK-ULE – Körösladány 1 – 2 (MK)

Izgalmas összecsapáson vívtuk ki a továbbjutást érő sikert (2017.08.04.)

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tizenegy + 9 =