Körösladányi MSK

Laksteter duplája döntötte el az orosházi mérkőzést

Szombaton este Orosházán lépett pályára felnőtt csapatunk, ahol kettő-null arányban sikerült nyernünk, viszont csak a hajrában tudtuk bebiztosítani győzelmünket. Laksteter J. duplázott a mérkőzésen.

 

Több kulcsemberünk is hiányzott a szombati mérkőzésen, ám így is győzelmi szándékkal léptünk pályára Orosházán. A mérkőzésen ellenfelünk taktikusan játszott, próbálták megnehezíteni a dolgunkat. A 21. percben egy hazai szabadrúgás csattant a felső lécen, erre válaszul a 25. percben Laksteter Jován megszerezte csapatunknak a vezetést. Támadónk lövését ugyan védte Tóth, de a kipattanót már a hálóba helyezte Laksteter. (0-1) A vezetést a szünetig sikerült megtartanunk, a második félidőben pedig többször is távoli lövésekkel próbálkoztunk, ám sem Papp Zs., sem Krajcs lövése nem talált kaput. A másik oldalon Szabó Á. emelte a labdát a felső lécre, ekkor már a 70. minutumban jártunk. A 83. percben egy igen távoli lövés ismét a keresztlécünket zörgette meg, rá két percre a másik oldalon pedig Zsíros keresztlabdájából újból Laksteter Jován volt eredményes, aki a hosszú alsóba helyezte a pöttyöst. (0-2) A végére még egy-egy nagy helyzet kimaradt mindkét oldalon, az eredmény viszont már nem módosult.

Egy hét múlva folytatás hazai pályán a Nagyszénás ellen, amely az utolsó novemberi mérkőzésünk lesz, mert az utolsó e havi hétvégén szabadnaposak leszünk.

Orosházi MTK-ULE – Körösladányi MSK 0 – 2 (0 – 1)
Gólszerző: Laksteter J. a 25. és a 85. percben.
Sárga lapok: Harangozó K. a 28., Lestyán D. a 43., Kolozsvári J. a 79., Pardi L. a 88. ill. Zsíros P. a 89. percben.

Orosházi MTK-ULE: Tóth K. – Varga P., Kasuba D., Harangozó K., Kasza I. (Kolozsvári J. a 64′), Simon R. (Pardi L. a 76′), Rácz M. (Szabó Á. a 46′), Szabó N., Sindel R., Lestyán D. (Mazán N. a 64′), Kichler M.

Vezetőedző: Buza Barnabás

Körösladányi MSK: Nagy B. – Ruzsa Z., Burai I. D. (Kovács L. a 90′), Knyihár D., Farkasinszki L., Bozsó M. (Fülöp T. a 79′), Bagyinszki A., Papp Zs., Zsíros P., Krajcs G., Laksteter J. (Szentpéteri M. a 88′)

Vezetőedző: Fodor Sándor

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

10 + 18 =