Körösladányi MSK

Csapatunk fogadja az újoncként remekül szereplő Nagyszénást

Hazai pályán folytatódik a bajnokság számunkra, a Nagyszénás csapata érkezik Körösladányba, akik jelenleg a felsőházban tanyáznak. Korábban fordított párosításban gólokban gazdag, három-hármas döntetlent játszottunk soros ellenfelünkkel.

 

Az idei első osztályú bajnokságban újoncként szerepel a Nagyszénás, ennek ellenére igen szép eredményeket értek el eddig a szezonban. Jelenleg az ötödik helyen állnak a tabellán, legutóbbi három mérkőzésükön pedig vereséget szenvedtek a Vésztő, Szarvas majd a Kondoros ellen. Ez a rossz széria némileg meglepő, viszont ennek ellenére sem számíthatunk könnyű találkozóra. Csapatunk legutóbb az OMTK-ULE ellen hozta a kötelezőt, sajnos azonban szombaton is lesznek hiányzóink, csakúgy, mint egy hete. Szántó M. még mindig az eltiltását tölti, és rajta kívül a sérüléssel bajlódó játékosaink sorsa is kérdéses.

A két fél az elmúlt években rendre izgalmas csatákat vívott egymással, ez szombaton sem lesz másképp. A szabadnapunk előtt mindenképpen győzelmet kellene szereznünk a szervezett nagyszénásiak ellen. Hajrá Ladány!!!

2018. november 17., 13:00
Körösladányi MSK – Nagyszénási SE

Örökmérleg:

Körösladányi győzelem: 5
döntetlen: 1
Nagyszénási győzelem: 1

Előző mérkőzések:
Nagyszénás – Körösladány 3-3 (2018)
Nagyszénás – Körösladány 2-3 (2014)
Körösladány – Nagyszénás 3-0 (2013)
Nagyszénás – Körösladány 2-1 (2012)
Körösladány – Nagyszénás 4-1 (2011)
Körösladány – Nagyszénás 3-2 (2006)
Nagyszénás – Körösladány 0-2 (2005)

Utánpótlás csapataink hétvégi menetrendje.

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

17 − tizenöt =