Körösladányi MSK

Számtalan helyzetet kihagytunk, de így is nyertünk a jó erőkből álló Nagyszénás ellen

Három-egyes sikert arattunk az újonc nagyszénásiak ellen, a Megye I. osztályú bajnokság 15. fordulójában. Laksteter J. ismét duplázni tudott, a szabadnapos Kondorost így egyelőre megelőztük a tabellán és az élre álltunk.

 

Célunk a győzelem volt, ennek megfelelően a mérkőzés első negyedórájában csapatunk támadott inkább, kisebb helyzetekig jutottunk a nagyszénási kapu előtt. A 17. percben Laksteter Jován megszerezte a vezetést számunkra, Burai jobb oldalról érkező beadását támadónk tizenegy méterről fejelte a vendég kapuba. (1-0) A 28. minutumban aztán mindkét kapu veszélyben forgott, Burai védőjét megverve Bozsót hozta nagy helyzetbe, aki a kapusba lőtte a labdát, ebből viszont jött a kontra, Nagy Sz. azonban a másik oldalon jó helyzetben keresztbe a kapu előtt lőtte el a lasztit. A 31. percben Laksteter és Papp Zs. játszott össze, ennek eredményeképpen Papp Zs. került ziccerbe, de a lövése a kapusról kijött, a kipattanót viszont Bozsó Milán a kapuba emelte. (2-0) A félidőt Krajcs távoli szabadrúgása zárta, ekkor az oldalsó kapufa segítette ki a vendégeket.

A második félidőben sem változott a játék képe, sőt elég korán növelhettük volna az előnyünket, ám Bozsó lövését hárította a kapus, majd Papp Zs. egy akción belül kétszer is nagy helyzetbe került, de a labda nem akart átjutni egyik próbálkozásnál sem a gólvonalon. Az 59. percben Zsíros követte a sormintát, nagy helyzetben ő is a kapusba lőtte a pöttyöst. A hirtelenjében sok elpuskázott helyzet meg is bosszulta magát, hiszen Vincze A. szabadrúgásánál még Nagy kapus bravúrral védett, a 68. percben viszont egy szögletet követően Vincze Alex fejjel már eredményes volt. (2-1)

A bekapott gól után is támadásban maradtunk, Zsíros rögtön fejjel próbált is veszélyeztetni, de kaput nem talált, majd Bagyinszki centerezése után Papp Zs. lőtt kapu fölé ordító helyzetben. A 82. percben végleg lezárhattuk volna a találkozót, Papp Zs. lépett ki a kapus mellett, aki buktatta, ezért pedig járt a büntető. A pontrúgást Bozsó végezte el, de a kapus védett, így a hajrára maradtak még izgalmak. A mérkőzés vége felé járva Laksteter még szabadrúgásból próbálkozott, ezt a kapu torkából kivágták a vendégek, majd a 90. percben Bagyinszki beadását szelídítette meg Laksteter Jován, aki ezután a jobb alsóba helyezte a labdát. (3-1)

A mérkőzést többször is lezárhattuk volna, ám a mai napon rengeteg helyzetet puskáztunk el, ami akár meg is bosszulhatta volna magát. Összességében a győzelmünk megérdemelt.

Körösladányi MSK – Nagyszénási SE 3 – 1 (2 – 0)
Gólszerzők:
Laksteter J. a 17., a 90., Bozsó M. a 31. ill. Vincze A. a 68. percben.
Sárga lapok: Papp Zs. a 37., Bagyinszki A. a 60., Burai I. D. a 72., Farkasinszki L. a 78. ill. Márk Á. a 14., Füredi Sz. az 54., Vincze A. az 56. és Nagy Sz. a 84. percben.
Jók: Burai I. D. (mezőny legjobbja), Ruzsa Z., Laksteter J., Farkasinszki L., Knyihár D. ill. Bordás S., Libor G., Vili M., Vincze A., Márk Á.

170 néző

Körösladányi MSK: Nagy B. — Knyihár D., Farkasinszki L., Bozsó M., Bagyinszki A., Papp Zs., Ruzsa Z., Zsíros P., Krajcs G. (Fülöp T. a 46’), Laksteter J., Burai I. D.

Vezetőedző: Fodor Sándor

Nagyszénási SE: Bordás S. — Albert L., Libor G., Simon L., Juhász N. (Balogh Gy. a 61’), Füredi Sz., Vincze A., Horváth A. (Styecz D. a 87’), Nagy Sz., Vili M., Márk Á.

Vezetőedző: Boér Zsolt

Fodor Sándor: Óriási mezőnyfölényben játszottunk, már az első félidőben meggyőző előnyre tettünk szert. A második félidő első negyedórájában nagy nyomás alá helyeztük ellenfelünket, több góllal terhelhettük volna meg a vendégek hálóját, így magabiztos, jó játékkal nyertük meg a mérkőzést.

Boér Zsolt: Végre sikerült betalálnunk, viszont 2-1-nél nem tudtunk élni a lélektani előnnyel. Gratulálok a Körösladánynak, de a büntető mindkét oldalon büntető.

A mérkőzés képgalériája elérhető ide kattintva.

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

19 + öt =