Körösladányi MSK

Öt-null arányban nyertünk Mezőtúr ellen

Szombat délelőtt folytatódott számunkra a felkészülés, a Jász-Nagykun-Szolnok megyei I. osztályú Mezőtúr csapata ellen léptünk pályára. A találkozón végig nagy iramot diktálva, magabiztos győzelmet arattunk. Folytatás szerdán, Hajdúszoboszlón.

 

A 24. percben szerezte meg csapatunk a vezetést, Prasler a bal oldalon felfutó Szántót találta meg remekül, aki okosan a hálóba helyezte a labdát. (1-0)

A 29. percben Polonio-Guerreiro növelte az előnyünket, Papp Zs. bal oldalról passzolta középre a labdát, téli igazolásunk pedig a tizenhatos magasságából volt eredményes. (2-0)

A félidei eredmény a 39. minutumban állt be, ekkor Prasler játszott össze Polonio-Guerreiroval, utóbbi pedig megszerezte saját maga második, csapata harmadik gólját. (3-0)

A második félidőben sem kellett sokat várni a gólra, a 61. percben Szántó M. szögletét követően Vincze D. a hosszún tudott fejelni, a labda pedig utat talált a kapuba. (4-0)

A 71. percben állítottuk be a végeredményt, Prasler a saját térfelünkön szerzett labdát, majd Buraihoz ívelt, aki a labdaátvétellel a kifutó kapust becsapta, így már csak az üres kapuba kellett gurítania. (5-0)

Körösladányi MSK – Mezőtúri AFC 5 – 0 (3 – 0)
Gólszerzők: Szántó M. a 24., Polonio-Guerreiro a 29., a 39., Vincze D. a 61. és Burai I. D. a 71. percben.

Körösladányi MSK: Vass K. – Juhász D., Vincze D., Szabó Á., Szántó M., Zelenyánszki L., Ruzsa Z., Papp Zs., Polonio-Guerreiro, Knyihár D., Prasler; játszott még: Bagyinszki A., Burai I. D., Farkasinszki L.


Téli felkészülési mérkőzéseink:

február 6.*   Sárrétudvari – Körösladány 1 – 3
február 9.   Körösladány – Mezőtúr 5 – 0
február 13.   Hajdúszoboszló – Körösladány
február 16.   Szentes – Körösladány
február 20.   Berettyóújfalu – Körösladány
február 23.*   Bors (romániai) – Körösladány

*Helyszín Füzesgyarmat

Kép: Kovács-Goda József

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

19 + 7 =