Körösladányi MSK

Kezdődik a bajnokság: Gyula csapata érkezik Körösladányba

Március első hétvégéjén útjára indul a labda a bajnokságban, első tétmérkőzésünket pedig a gyulai csapattal játsszuk le, akik jelenleg az alsóházban tanyáznak. A télen megerősített együttesünk felé nagyok az elvárások a szurkolóktól, győzelemmel kell kezdenünk a tavaszt.

 

Tavaszi első bajnoki mérkőzésünket a Gyulai FC-Termál ellen vívjuk meg hazai pályán. Ellenfelünk az alsóházban telelt, kilencedikként várják a bajnokság folytatását. Csakúgy, mint nálunk, Gyulán is történt változás a télen, Vésztőről igazoltak két futballistát, akik mindenképp erősítést jelentenek a fürdővárosi csapatnak. Az együttesünknél történt játékosmozgás ismert, őszhöz képest sokat erősödött a keret, így a negyedik helyről – két pont hátrányban az elsőtől – mindenképpen bizakodva várhatjuk az alapszakasz befejezését.

Szombaton az eltiltását töltő Knyihár D. mellett Bagyinszki A., Krajcs G. és Paulik Á. sem áll majd Fodor S. vezetőedző rendelkezésére. Az első meccsünkön hazai pályán nem lehet más célunk, mint a győzelem, úgyhogy bízzunk a játékosokban. Hajrá Ladány!!!

2019. március 2., 14:30
Körösladányi MSK – Gyulai FC-Termál

Örökmérleg

Körösladány győzelem: 2
döntetlen: 0
Gyulai győzelem: 2

Előző mérkőzések:
Gyulai Termál – Körösladány 0-2 (2018)
Gyulai Termál – Körösladány 2-0 (2018)
Körösladány – Gyulai Termál 2-1 (2017)
Körösladány – Gyulai Termál 0-1 (2013) – MK


Néhány napja olvasóinkat kérdeztük, hogy az alapszakasz végén melyik csapatok ellen lehet esélyünk a győzelemre. Ezt a szavazást lezárva a következő eredmény alakult ki: Vésztő ellen az összes voksoló győzelmet vár, míg a Gyula és a Szarvas ellen is a legtöbben sikerre számítanak, legnehezebb mérkőzésnek pedig az idegenbeli Kondoros elleni találkozót jelölték meg olvasónk.

Ön szerint az alapszakaszban mely csapatok ellen szerzünk három pontot? (több is megjelölhető)

  • Vésztő (idegenben) (30%, 57 szavazat)
  • Gyula (hazai pályán) (28%, 53 szavazat)
  • Szarvas (hazai pályán) (23%, 44 szavazat)
  • Kondoros (idegenben) (19%, 36 szavazat)

Összes szavazat: 57

Loading ... Loading ...

Csapatunk tavaszi menetrendje elérhető ide kattintva.

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

10 + öt =