Körösladányi MSK

Húsvéti rangadó Körösladányban

Szombaton a Megyei I. osztály kiemelt rangadóját rendezik Körösladányban. Ellenfelünk a jelenlegi listavezető, Békéscsabai Előre II. csapata lesz, akik csak jobb gólkülönbségük miatt vannak az élen. Mondani sem kell, hogy a bajnoki cím szempontjából hatpontos mérkőzésről beszélünk.

 

A tavaszi szezonban jól robog a csabai vonat, hiszen az alapszakasz idei részét egy hibával (OMTK-ULE ellen ikszeltek), a rájátszást pedig hibátlanul hozták eddig. Csapatunk is hasonló eredménysorral bír, bár mi kétszer botlottunk: az alapszakaszban a Szarvas győzött le minket, míg a rájátszásban múlt héten a Kondoros lopott pontot tőlünk. A két fél tehát jó formának örvend, igazi rangadó kerekedhet a két csapat párharcából. Gólok szempontjából szerencséje lesz a szurkolóknak, hiszen 2019-ben még egyik csapat sem hagyta el úgy a pályát, hogy legalább egy gólt ne szerzett volna.

Nagypénteken két mérkőzést megrendeztek a felsőházban, a Kondoros és a Szarvas is nyert hazai pályán, ennek értelmében pedig az élmezőny jelenleg összerázódott. A tét nagy lesz szombaton, a győztes fél három pontra elléphet ellenfelétől, míg a vesztes lőtávolba kerül az üldözőkkel szemben. Együttesünknek most egy nehéz sorozat jön, hiszen a hétvégi rangadó után két idegenbeli derbi vár ránk, utána viszont négy mérkőzésből hármat hazai pályán játszunk. Egy hete nem jött ki a lépés, de reméljük a legfontosabb mérkőzésen minden klappolni fog és begyűjtjük a három pontot. Hajrá Ladány!!!

2019. április 20., 17:00
Körösladányi MSK – Békéscsabai Előre II.

Örökmérleg:

Körösladányi győzelem: 2
döntetlen: 2
Békéscsabai Előre II. győzelem: 2

Előző mérkőzés:
Körösladány – Békéscsabai Előre II. 0-1 (2018)
Békéscsabai Előre II. – Körösladány 1-2 (2018)
Békéscsabai Előre II. – Körösladány 4-0 (2018)
Körösladány – Békéscsabai Előre II. 1-1 (2018)
Békéscsabai Előre II. – Körösladány 0-0 (2018)
Körösladány – Békéscsabai Előre II. 3-1 (2017)

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

egy × 2 =