Körösladányi MSK

Korai gólra késői válasz: döntetlen a rangadón

Jó iramú mérkőzésen a vendég Békéscsabai Előre II. korán megszerezte a vezetést, de az egygólos előnyük nem tartott ki a mérkőzés végéig, hiszen Ruzsa góljával a hajrában egyenlítettünk. Kérdés, hogy a végelszámolásnál ez a döntetlen kinek lesz jobb, mindenesetre egyelőre a felállás nem változott a tabellán.

 

Lendületesen kezdték a csapatok a mérkőzést, a 8. percben pedig a Békéscsabai Előre II. meg is szerezte a vezetést. Eladott labdából indított kontrát a vendég csapat, a jobb oldalról érkező beadást pedig Tóth Dániel értékesítette. (0-1) Negyedórával a kezdés után Nyéki B. szabadrúgásból próbálkozott, ám ez a lövés elhalt Nagy kapus kezei között, csakúgy, mint a másik oldalon Bagyinszki távoli próbálkozása Czinanó kezeiben. A 20. percben Prasler is helyzetbe került, de védője szorításában nem tudta helyezni a pöttyöst, így Czinanó kapusnak könnyű dolga volt. A félidő zárásaként három szabadrúgást jegyezhettünk fel: előbb a vendégek próbálkoztak oldalról, ám ezt a lehetőséget sikerült szögletre mentenünk, majd Zsíros szabadrúgása után Papp Zs. tudott lőni, de kaput nem talált. A 45. percben Zelenyánszki egyenlíthetett volna, de a kapuhoz közeli szabadrúgást játékosunk kapu mellé lőtte.

A második játékrész elején ismét egy eladott labdából kontrázhatott a vendég csapat, szerencsére Nagy kapus védte a lövést, majd az 56. percben Bozsó járt közel a gólhoz, de Papp passzából hiába tudott lőni, a kapufát találta el. Ezután Papp lövésénél védett Czinanó, Bagyinszki beadásánál pedig Bozsó elől sikerült menteniük a védőknek. A 69. percben Nagy B. is nagy védést mutatott be Varga lövését követően, erre válaszul Polonio-Guerreiro és Zelenyánszki is lövésre vállalkozott, előbb a kapus védett, utóbb pedig pontatlan lövést láthattak a nézők. Már csak hét perc volt hátra a mérkőzésből, amikor nagyon jó helyről végeztünk el szabadrúgást, Krajcs erőből lőtte kapura a lasztit, de egy védő góltól mentette meg csapatát, szögletre tisztázott. A 88. percben sikerült az egyenlítés, Fülöp nagy bedobására Ruzsa Zoltán érkezett a hosszún, akire nem figyeltek a védők, játékosunk pedig a kapuba helyezte a labdát. (1-1) A végére még a győzelem is meglehetett volna, Ruzsa az utolsó percben került helyzetbe, megpróbálta Czinanón átemelni a labdát, de a kapus védeni tudott.

Iramos mérkőzésen korán előnybe került a vendég csapat, ám nem bírták ki a mérkőzés végéig, a hajrában sikerült egyenlítenünk. A késői gólunk ellenére akár a győzelem is meglehetett volna. Egy hét múlva Szeghalmon folytatjuk a bajnokságot.

Körösladányi MSK – Békéscsabai Előre SE II. 1 – 1 (0 – 1)
Gólszerzők: Ruzsa Z. a 88. ill. Tóth D. a 8. percben.
Sárga lapok: Zelenyánszki L. a 19., Szántó M. az 59. ill. Nyéki B. a 17. és Balog Zs. a 38. percben.
Jók: Nagy B., Zelenyánszki L., Papp Zs., Ruzsa Z. ill. Varga T., Fodor Zs., Tóth D., Bán B., Gigacz Á.

500 néző

Körösladányi MSK: Nagy B. – Ruzsa Z., Burai I. D. (Polonio-Guerreiro a 67′), Szántó M., Knyihár D. (Bozsó M. az 55′), Bagyinszki A., Papp Zs., Zelenyánszki L., Zsíros P. (Fülöp T. a 86′), Prasler (Krajcs a 65′), Szabó Á.

Megbízott edző: Oláh Imre

Békéscsabai Előre SE II: Czinanó A. – Bán B., Nyéki B., Fodor Zs., Bukor Z. (Huszár D. a 75′), Balog Zs., Tóth D. (Körömi Z. a 89′), Kovács T. (Molnár D. a 78′), Gigacz Á., Zsilinszki M., Varga T.

Vezetőedző: Brlás István Gábor

Oláh Imre, megbízott edző: Az első félidőben hatalmas taktikai csata folyt, melyből a vendégek előnyt szereztek, a második játékrészt pedig végig támadtuk, a kérdés csak az volt mikor szerezzük meg az első gólt. Ha a végén Fortuna mellénk áll, győztesen hagyjuk el a játékteret.

Brlázs István Gábor: Reális eredmény született, de mikor csak pár percet kell kivédekezni a győzelemért akkor csalódottak lehetünk a két elveszített pont miatt.

A mérkőzés képgalériája elérhető ide kattintva.

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

öt × három =