Körösladányi MSK

Kiütéses győzelem a Nagyszénás ellen, újra vezetjük a bajnokságot

Szombaton a Nagyszénás ellen magabiztos győzelmet arattunk, és bár a Békéscsabai Előre II. is nyerni tudott hazai pályán, jobb gólkülönbségünk miatt jelenleg mi kerültünk az élre. Ez a siker erőt és motivációt adhat a bajnoki hajrára.

 

A mérkőzést a lehető legjobban kezdte csapatunk, hiszen már a második percben büntetőt rúghattunk, miután Praslert buktatták a tizenhatoson belül. A pontrúgást Ruzsa értékesítette, így nagyon korán előnybe kerültünk. Az 5. percben már maga Prasler is eredményes volt, így kettővel vittünk nagyon korán, ami a mi szempontunkból nagyon kedvező volt.  A folytatásban végig uraltuk a mérkőzést, sorra alakítottunk ki jobbnál jobb helyzeteket, a szünetre pedig egészen hat gólig jutottunk. A fordulást követően sem változott a játék képe, a mérkőzés végeredménye kilenc-null lett, ám bőven maradtak ki helyzetek a részünkről ezen a találkozón, így ez az eredmény egyáltalán nem túlzó.

A nagyarányú győzelem a lehető legjobbkor jött, hiszen a tabella elején a pontegyenlőség megmaradt az Előre II-vel, de most nekünk jobb a gólarányunk öt találattal, így az élre álltunk. Egy hét múlva Kondoros ellen folytatódik a bajnokság hazai pályán, ami több szempontból is fontos találkozó lesz: pontszerzés esetén a dobogós helyezésünk biztos, győzelem esetén viszont az ezüstérem már garantált. Mivel a bajnoki címet vettük célba, így az első opciót nem is vehetjük figyelembe, a bajnoki hajrában minden találkozót meg kell nyernünk, így pedig jövő héten is győzelemre lesz szükség.

Körösladányi MSK – Nagyszénás SE 9 – 0 (6 – 0)
Gólszerzők: Ruzsa Z. a 2. (11-es), a 60., Prasler az 5., Papp Zs. a 25., Zelenyánszki L. a 31., a 42., Knyihár D. a 36., Laksteter J. a 68. és Bagyinszki A. a 72. percben.
Sárga lapok: Zelenyánszki L. az 58. ill. Zábrák Z. a 30. és Vincze A. a 90. percben.
Jók: az egész hazai csapat ill. Bordás S.

Körösladányi MSK: Nagy B. – Szabó Á., Knyihár D. (Laksteter J. a 46′), Bagyinszki A., Papp Zs., Zelenyánszki L. (Fülöp T. a 65′), Ruzsa Z., Prasler (Zsíros Z. a 73′), Szántó M., Krajcs G. (Bozsó M. az 57′), Vincze D.

Vezetőedző: Fodor Sándor

Nagyszénás SE: Bordás S. – Godár Gy. (Horváth A. a 36′), Zábrák Z. (Styecz D. a 46′), Tasi R., Vili M., Libor G. (Liska T. a 61′), Simon L. (Tari F. a 46′), Miszlai L., Juhász N., Vincze A., Márk Á.

Vezetőedző: Boér Zsolt

Fodor Sándor: Koncentráltan, eredményesen és jól játszott a mai napon csapatom. Gratulálok minden egyes játékosomnak!

Boér Zsolt: A pályára lépő szénási játékosok helyett én szégyellem magam. A mai napon a Trabant játszott a Mercedessel. Gratulálok 40 éves kapusunknak a ma nyújtott teljesítményéhez!

Kép: Kovács-Goda József

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

öt − 5 =