Körösladányi MSK

Hazai pályán folytatjuk a versenyfutást a bajnoki címért

Hetek óta fej-fej mellett halad csapatunk és a Békéscsabai Előre II., a bajnokság hiába közeledik a végéhez, még semmi sincs lefutva. Két idegenbeli mérkőzés után most hazai környezetben folytathatjuk a versenyfutást, a felsőház hatodik helyezettje, az újonc Nagyszénás látogat hozzánk.

 

Az a Nagyszénás, amelyik múlt héten éppen a Békéscsabai Előre II. ellen szerzett pontot, sőt akár a győzelem is meg lehetett volna nekik, de büntetőt hibáztak a hajrában. Ellenfelünk egyébként egyszer győzött eddig a rájátszásban, ugyanennyiszer ikszeltek, a többi mérkőzésen nem sikerült nekik a pontszerzés. A 2018/19-es bajnoki kiírásban jó a mérlegünk ellenük, hiszen három találkozóból kettőt megnyertünk, egyszer pedig döntetlent értünk el az újonc gárda ellen.

Míg riválisunk a Szeghalmot fogadja, addig a Kondoros és a Szarvas pénteken pályára lépett, de nem tudtak döntésre jutni, így a Kondorossal és a Szarvassal szemben is nőhetne az előnyünk, ha nyerünk szombaton. Mivel minden pont számít, így nagyon oda kell tennie magát mindenkinek hétvégén, és a vélhetően védekezésre koncentráló nagyszénásiak védelmét minél hamarabb fel kell törnünk. A bajnoki hajrát győzelemmel kell kezdenünk! Hajrá Ladány!!!

2019. május 11., 17:00
Körösladányi MSK – Nagyszénás SE

Örökmérleg:

Körösladányi győzelem: 7
döntetlen: 1
Nagyszénási győzelem: 1

Előző mérkőzések:
Nagyszénás – Körösladány 0-1 (2019)
Körösladány – Nagyszénás 3-1 (2018)
Nagyszénás – Körösladány 3-3 (2018)
Nagyszénás – Körösladány 2-3 (2014)
Körösladány – Nagyszénás 3-0 (2013)
Nagyszénás – Körösladány 2-1 (2012)
Körösladány – Nagyszénás 4-1 (2011)
Körösladány – Nagyszénás 3-2 (2006)
Nagyszénás – Körösladány 0-2 (2005)

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

egy × 4 =