Körösladányi MSK

Sportszerű mérkőzésen egy korai góllal alapoztuk meg sikerünket

Már a nyolcadik percben előnybe került csapatunk egy remek sarokrúgás után. A korai gól megalapozta a későbbi sikert, hiszen a hazaiaknak nem sikerült kiegyenlíteniük, ellenben Burai a hajrában beállította a kettő-nullás végeredményt.

 

Nem kellett tehát sokat várnunk az első találatra, már a nyolcadik percben előnybe kerültünk. Zsíros szöglete után a hosszún üresen fejelhetett Szabó Ákos, aki nem is vétette el a kínálkozó lehetőséget. (0-1) Kicsivel később meglehetett volna a második gólunk is, ám Zsíros beadásánál Burai hiába fordult kapura, lövését a gólvonal elől kivágták. A 17. percben labdát szereztek a hazaiak, Mazánt szöktették, de lövését Nagy kapus szögletre ütötte. A 22. minutumban Nagy kapus bravúrral védett kétszer is, előbb egy oldalról érkező beadás utáni lövést, majd az ismétlést hárította. Bő húsz perccel később Burai szabadrúgása zárta a félidőt, ezt Lévai hárítani tudta.

A 49. percben újabb nagy helyzet maradt kihasználatlanul, Zsíros passzolt a hosszún Zelenyánszkinak, akinek a lövését bravúrral védte Lévai, a kipattanót Papp Zs. pedig kapu mellé fejelte. Az 56. percben kontrából próbálkoztak az orosháziak, szerencsére Nagy kapus résen volt ennél az akciónál. A 68. percben Krajcs közeli szabadrúgását Lévai ismét bravúrral védte, sőt még a védés után is szerencséje volt, mert Zsíros érkezett a kipattanóra de olyan közelről ütötte rá a labdát a kapus, hogy játékosunk már nem tudta helyezni a lasztit. Ezután Ruzsa hozta helyzetbe Krajcsot, aki nagy helyzetben kapu fölé lőtt. A sok kihagyott helyzet nem bosszulta meg magát, sőt a 78. percben Zsíros lépett ki, erős beadását pedig a hosszún Burai Dávid továbbította a kapuba. (0-2)

A folytatásban két gólpassz után majdnem gólt is szerzett Zsíros, miután a félpályáról indult meg egymaga, már a kapust is kicselezte, de kisodródva csak kapu mellé tudott lőni. A másik oldalon Bónus próbálkozott lövéssel, Nagy viszont ismét védett. A mérkőzést is Nagy védése zárta, a hajrában Mazán próbálkozásánál kellett figyelnie hálóőrünknek.

A meccset csapatunk uralta szombaton, sok helyzetet kidolgoztunk, de csak töredéket váltottunk ebből gólra. Megérdemeltek nyertük meg a mérkőzést.

OMTK-ULE – Körösladányi MSK 0 – 2 (0 – 1)
Gólszerzők: Szabó Á. a 8. és Burai D. a 78. percben.
Sárga lapok: Mazán N. a 64. és Szabó N. (mindkettő OMTK-ULE) a 70. percben.

290 néző

OMTK-ULE: Lévai B. – Dajcs Gy., Kasuba D., Kukovecz D., Harangozó K., Szabó Á. (Barna M. a 64′), Fehér B. (Deli L. a 79′), Simon R., Mazán N., Takács M. (Bónus Á. a 64′), Szabó N. (Horváth M. a 79′)

Vezetőedző: Kvasznovszky József

Körösladányi MSK: Nagy B. – Vincze D. (Krajcs G. a 27′), Polák G., Ruzsa Z., Burai D., Szántó M., Prasler (Bartik M. a 80′), Papp Zs. (Laksteter J. a 66′), Zelenyánszki L., Zsíros P., Szabó Á.

Vezetőedző: Fodor Sándor

→ A mérkőzés képgalériája elérhető ide kattintva.

Kép: Bohus Krisztián

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

három × 5 =