Körösladányi MSK

Hátrányból fordítva győztük le az Orosházát

Csapatunk az első félidőben egygólos hátrányba került, amit szerencsére a második játékrészben sikerült ledolgoznunk. Végül három-egyes sikerrel zártuk a találkozót, az Előre II. botlásának köszönhetően pedig az élre álltunk.

 

Vendégeink védekezésre rendezkedtek be a mérkőzés elejétől, inkább kontrákból próbáltak eredményesek lenni. Ez a 17. percben be is jött, hiszen egy támadás végén Takács M. megszerezte az előnyt a vendégeknek. Csapatunk a bekapott gól után még inkább fölénybe került, de az első félidőben nem sikerült gólt, gólokat szereznünk, pedig a helyzetek megvoltak. A fordulást követően aztán Papp Zs. az 56. percben kiegyenlített, majd Szántó M. gólja a 75. percben már a vezetést jelentette. A második gólunk után jobban felvállalta a játékot az Orosháza, ám így is csapatunk volt még eredményes, Ruzsa Z. hajrában szerzett gólja mindent eldöntött.

Megérdemelten nyertük meg a találkozót, akár nagyobb különbség is lehetett volna a csapatok között. Az Előre II. veresége miatt az élre kerültünk, jövő héten pedig a második helyezett Szarvas érkezik Körösladányba, akik egy pontra vannak tőlünk.

Körösladányi MSK – OMTK-ULE 3 – 1 (0 – 1)
Gólszerzők: Papp Zs. az 56., Szántó M. a 75., Ruzsa Z. a 85. ill. Takács M. a 17. percben.
Sárga lapok: Zelenyánszki L. a 30., Laksteter J. a 42., Burai D. a 62., Szabó Á. a 83. ill. Harangozó K. a 43., Kasuba D. a 82. és Szabó N. a 89. percben.
Jók: Ruzsa Z., Papp Zs., Zelenyánszki L., Krajcs G. ill. Selmeczy K., Takács M., Szabó N., Harangozó K.

200 néző

Körösladányi MSK: Nagy B. – Szántó M., Prasler (Bartik M. a 76′), Papp Zs., Zelenyánszki L., Ruzsa Z., Vincze D. (Polák G. a 30′), Szabó Á., Krajcs G. (Baksai Zs. a 79′), Laksteter J. (Sipos K. a 72′), Burai D.

Vezetőedző: Fodor Sándor

OMTK-ULE: Manurák L. – Dajcs Gy., Kasuba D., Selmeczy K., Harangozó K., Bónus Á. (Deli L. a 62′), Barna M. (Tóth-Kása Á. a 82′), Takács M., Szabó N., Simon R., Kukovecz D.

Vezetőedző: Buza Barnabás

Fodor Sándor: Végig nagy fölényben játszottunk. Az első félidő után hátrányból kellett felállni, a kérdés az volt, hogy mikor szerezzük az egyenlítő gólt a durván, kíméletlenül játszó vendégcsapat ellen. A gólarány hízelgő számukra.

Buza Barnabás: Jól működött sokáig, amit elterveztünk. Véleményes szabadrúgások után lett eredményes a hazai csapat, de azt nem tudom elfogadni, hogy a megye egyben ne lehetne szerényebben viselkedni.

→ A mérkőzés képgalériája megtekinthető ide kattintva.

Kép: Kovács-Goda József

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tizennégy − 8 =