Körösladányi MSK

Súlyos sérülések az Orosháza ellen

A hétvégi meccs sajnos nem csak a futballról szólt, két játékosunk is súlyos sérülést szenvedett, hetekre harcképtelenek lettek.

 

Érdekes nyilatkozatot olvashattak a sportkedvelők a hétvégi bajnoki mérkőzés után, az orosházi csapat edzőjétől. Buza Barna: – Jól működött sokáig, amit elterveztünk. Véleményes szabadrúgások után lett eredményes a hazai csapat, de azt nem tudom elfogadni, hogy a megye egyben ne lehetne szerényebben viselkedni.

Ennek tükrében a mérkőzésen történtek magukért beszélnek. Történt ugyanis a mérkőzés derekán, egy szabadrúgásunk után Vincze D. terült el a földön, miután Szabó N. könyökkel orron ütötte, ami után játékosunk orra eltörött. A vendégek játékosa mindezt lap nélkül tehette. Az egész mérkőzésen a vendégek tördelték a játékot, néhol a durvaság határát súrolva. A második gólunk után Szántó M. lábát talpalta le a vendégek kapusa, sajnos játékosunk bokájában levált egy csont, ami után ő is hetekre kidőlt. Ezek után talán ez a nyilatkozat értelmét is vesztette. Az elmúlt hetekben tapasztalható, hogy több esetben is nem igazán védik a játékosok testi épségét az erre kijelölt személyek. Játékosainknak jobbulást kívánunk.

Címlapkép: Kovács-Goda József

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tizenkettő + húsz =