Körösladányi MSK

Hosszabbításban szenvedtünk vereséget a Grosics ellen

Szerdán este a Grosics Akadémia U19-es csapata ellen léptünk pályára. Hasonlóan az egy héttel ezelőtti mérkőzéshez, szoros, gólokban gazdag találkozót láthattak a kilátogató nézők, most viszont alulmaradtunk.

 

A mérkőzés első bő húsz percében inkább csapatunk birtokolta a labdát, helyzetek azonban mindkét oldalon voltak, talán a jobb lehetőségek éppen ellenfelünknél. Ezután viszont nekünk sikerült előnyt szereznünk, Kisari közeli lövése utat talált a kapuba. (0-1) A félidő végéig a játék képe nem változott, viszont gól már nem született. A fordulást követően aztán sikerült egyenlítenie a hazaiaknak. Egy beadást követően fejelte a labdát a kapunkba, a Grosics támadója. (1-1) Ezek után magunknak köszönhettük, hogy a hazaiak a vezetést is megszerezték, miután egy röviden hátrapasszolt labdára csapott le a hazai támadó, aki kapusunkat kicselezve a kapuba passzolt. (1-2) A 70. percben Szabó Á. nem tudta folytatni a játékot, így a mérkőzést emberhátrányban fejeztük be.

Talán ennek is köszönhető, hogy a Grosics Akadémia egy kontra támadást kihasználva büntetőt harcolt ki, amit magabiztosan értékesítettek is. (1-3) Tíz emberrel sem adtuk azonban fel, a hajrában csapatunk is büntetőt kapott egy lerántás után. A pontrúgást Burai D. végezte el, okosan az elvetődő kapus mellett középre helyezte a pöttyöst. (2-3) Ahogy az előző héten is volt, az utolsó pillanatokban Laksteter J. is beköszönt. Támadónk szabadrúgásból volt eredményes: a kaputól 20-22 méterre tette le a labdát, és ballal a jobb felsőbe helyezett. (3-3) A ráadásban mindkét fél megpróbálta megszerezni a győzelmet, ez pedig a hazaiaknak sikerült. Csapatunkból Laksteter J. fejese érhette volna a győztes gólt, de a gólvonalról tisztáztak a védők, az ezt követő szögletünkből pedig a Grosics kontrázott. Ugyan Nagy kapus is bravúrral védett a hazai kontra végén, de az újból középre játszott labdánál már nem volt esélye. (4-3)

A felkészülési mérkőzések sora szombaton folytatódik a Sárrétudvari csapata ellen.

Grosics Akadémia U19 – Körösladányi MSK 4 – 3 (0 – 1)
Gólszerzőink: Kisari T., Burai D. (11-esből) és Laksteter J.

Körösladányi MSK: Nagy B. – Prasler, Vincze D., Szabó Á., Zsíros P., Ruzsa Z., Zelenyánszki L., Sipos K., Burai D., Papp Zs., Kisari T.

Játszott még: Laksteter J., Boros Á., Farkasinszki L., Balogh M.

Kép: Bohus Krisztián

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

3 × négy =