Körösladányi MSK

Az MLSZ döntése értelmében ősztől az NBIII-ban indulhat csapatunk

A Magyar Labdarúgó Szövetség közleménye szerint hivatalosan is véget ért a megyei bajnokság. Az amatőr I. osztályú ligák első helyezettjei indulást nyertek a Nemzeti Bajnokságba, ahová csapatunk már korábban beadta a licencet, amit el is fogadtak.

 

“A férfi nagypályás bajnokságok közül az NB II és NB III-as bajnokságok esetében, a kiírás elveit követve, a félbemaradt bajnokságok záró táblázata alapján jelölik ki a feljutókat és kiesőket, valamint a megyei első osztályokból a feljutókat az NB III-ba – írja közleményében az MLSZ, melyet teljes egészében ide kattintva olvashat el.

Ennek eredményeképpen együttesünk történelmi sikert ért el, hiszen ősztől az NBIII-ban indulhatunk. Ugyan a beadott licencet elfogadta az MLSZ, őszig még van néhány dolog, amiben meg kell felelnünk az elvárásoknak.

Természetesen jobban szerettük volna, ha a pályán dől el a feljutás sorsa, de úgy érezzük a 2019/20-as bajnokságban nyújtott teljesítményünk alapján megérdemelten vezettük hat ponttal a tabellát. Ez a siker egyben jelzi azt is, hogy a jó pár éve elkezdett munka gyümölcse beérni látszik, és reméljük a magasabb osztályban is helytállunk majd. A játékosaink a vírushelyzet alatt is edzésben voltak, és ez a jövőben sem változik vezetőedzőnknek köszönhetően, így nyáron nem kell elölről kezdeni a munkát. Kijár a gratuláció a játékosoknak, vezetőknek, szponzoroknak és természetesen a szurkolóinknak is, akik nélkül ez a siker nem jöhetett volna létre.

Kép: Kovács-Goda József

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

négy × 4 =