Körösladány MSK

Nincs már akadálya az NBIII-as indulásnak

Mint ismert, a vírushelyzet miatt félbeszakított bajnokságból csapatunk kvalifikálta magát az NBIII-ban, hiszen a “lefújás” pillanatában ötpontos előnnyel vezettük a bajnokságot. A futball ugyan már több hete szünetel, ám vezetőségünk folyamatosan azon dolgozik, hogy az összes akadály elháruljon a magasabb osztályban való indulás elől.

 

A magasabb osztályban való indulás egyik feltétele az utánpótlás biztosítása, ám a megyétől eltérően, a nemzeti bajnokságban több UP együttest kell szerepeltetnünk. Június 8-án hivatalosan is sikerült klubunknak megállapodni a Békéscsaba UFC-vel, aki a következő szezonban a teljes utánpótlásukat biztosítja számunkra. Ezzel egy nagy akadályt sikerült elhárítanunk. A helyi utánpótlás nem érzi meg ennek a megállapodásnak a kárát, hiszen az idei szezonhoz hasonlóan, a megyei bajnokságban továbbra is indítunk utánpótlás csapatokat.

Ami a játékoskeretet illeti: sajnos hat játékosunk jelezte, hogy nem tudja vállalni a magasabb osztályban való szereplést munkahelyi elfoglaltság miatt. Természetesen a távozókat pótolni fogja csapatunk, olyan játékosok leigazolásán dolgozik a vezetőség, akik erősítést jelentenek, valamint kötődik Sárréthez és a megyéhez. Távozó játékosainknak köszönjük, hogy hozzájárultak ehhez a történelmi sikerhez, további sok sikert kívánunk nekik az élet minden területén.

A felkészülést várhatóan június 22-én kezdi meg csapatunk, bízva abban, hogy addigra szinte komplett kerettel rendelkezünk már.

Távozóink: Boros Ádám, Laksteter Jován, Farkasinszki László, Zsíros Péter, Krajcs Gábor, Sipos Krisztián

Edzőmérkőzések: 
Körösladány MSK – Jászberényi FC /július 21./ 17 vagy 18 óra

Kép: Kovács-Goda József

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

5 × 3 =