Körösladányi MSK

Eredményesen kezdtük a felkészülést

Szombaton azt a füzesgyarmati csapatot fogadtuk hazai pályán a felkészülés jegyében, akik az előző kiírásban a második helyen fejezték be a szezont az NBIII-ban. A mérkőzésen minden játékosunk pályára lépett, próbázók is voltak, végül kettő-egy arányban sikerült nyernünk.

 

0-1: A vezetést egy szabadrúgás után szerezte meg a füzesgyarmati csapat. A szélre levitt labdát középre lőtte a vendégek játékosa, az érkező támadó pedig a kapunkba juttatta a centerezést.

1-1: Még az első félidőben egy felépített akcióból sikerült egyenlítenünk. Öt-hat passzból hoztuk fel a labdát az ellenfél kapuja elé, majd Burai D. a tizenhatoson belülről a hosszúba tekert.

2-1: A második félidő elején egy kontra végén a vezetést is megszereztük, Ilyés T. passzolt a kapuba, egy oldalról bepasszolt labdát.

Az első félidőben nagy iramban kezdtek a csapatok, ez a helyzetekben is megmutatkozott. A fordulást követően csapatunk a 60. percben sort cserélt. A cserék után jelentősen megfiatalodott a pályán játszó játékosok átlagéletkora, de így is megtartottuk az egygólos előnyünket. A mérkőzés összességében jól szolgálta a felkészülést, a gólok mellett mindkét csapatnál maradtak ki helyzetek.

Körösladányi MSK – Füzesgyarmati SK 2 – 1 (1 – 1)
Gólszerzőink: Burai D. és Ilyés T.

Körösladányi MSK: Ivicevic M. – Prasler, Vincze D., Szántó M., Krajcsó K., Ruzsa Z., Zelenyánszki L., Burai D., Ilyés T., Papp Zs., Mácsai L.

Játszott még: Nagy B. (46′), Bartik M., Szabó Á., Szabó V., Talpalló Á., Knyihár D., Gyomai Á., Szabó M., Kisari T., Zelik Cs., Bereczki B. (mindannyian a 60′)

Kép: Kovács-Goda József

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

öt + kilenc =