Körösladányi MSK

A kis Loki ellen is sikerült a győzelem szerdán

NBIII-as csapatunk szerdán délután Debrecenben lépett pályára, ahol a DVSC II. ellen mérkőztünk meg a felkészülés jegyében. A Füzesgyarmat elleni sikert követően ezen a mérkőzésen is örülhettünk, hiszen 3-1 arányban győzni tudtunk. Hétvégén folytatás a Hódmezővásárhely ellen.

 

13. perc: Már a mérkőzés elején büntetőt harcoltunk ki, amit Ruzsa Z. magabiztosan értékesített. (0-1)

39. perc: Prasler remek keresztlabdáját Papp Zs. passzolta a kapu elé, Ilyés T. pedig ilyen helyzetben nem hibázott. (0-2)

71. perc: Kisari remek találatával már háromgólos volt az előnyünk a hajrá előtt. Játékosunk a védőket és a kapust is kicselezve a felső léc alá tüzelt. (0-3)

92. perc: A hazaiak a hosszabbításban Mező révén szépíteni tudtak. (1-3)

Elég korán megszereztük a kis Loki ellen a vezetést Ruzsa Z. büntetőjével. A találat után is mi voltunk az aktívabbak, veszélyes helyzeteink nekünk voltak. A helyzetek később góllá értek a 39. percben. A fordulást követően a házigazdák sort cseréltek, ettől lendületbe jöttek, ami viszont nem tartott sokáig. Egy komoly helyzettől eltekintve nem voltak veszélyesek a kapunkra. A szorításból kijöttünk, majd Kisari találatával bebiztosítottuk a győzelmünket. A mérkőzést 10-10 emberrel fejezték be a csapatok egy hazai sérülés miatt (mi is lehívtunk egy játékost a pályáról, hogy egyenlő létszámban legyenek a csapatok). A hajrára még létszámhiányosan is maradt egy találat, a hosszabbításban szépítettek a hazaiak, de a győzelmünket nem tudták veszélyeztetni.

DVSC II. – Körösladányi MSK 1 – 3 (0 – 2)
Gólszerzők: Mező a 92. ill. Ruzsa Z. (11-esből) a 13., Ilyés T. a 39. és Kisari T. a 71. percben.

Körösladányi MSK: Nagy B. – Prasler, Vincze D., Szántó M., Krajcsó K., Zelenyánszki L., Ruzsa Z., Burai D., Mácsai L., Papp Zs., Ilyés T.

Játszott még: Ivicevic M., Szabó Á., Szabó V., Talpalló Á., Bartik M., Gyomai Á., Knyihár D., Kisari T.

Kép: Kovács-Goda József

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tizennégy − nyolc =