Körösladányi MSK

Értékes pontot szereztünk a Monor otthonában

Gól nélküli döntetlent játszott csapatunk a monoriak otthonában, ahol abszolút partnerei voltunk az előző szezonban bronzérmes csapatnak. A lehetőségek a győzelemre mindkét oldalon megvoltak, így talán mondhatjuk azt, hogy igazságos döntetlen született.

 

Jól kezdte a mérkőzést csapatunk, hiszen bő negyedóra játék után csak nekünk volt érdemi helyzetünk. Először Krajcsó lövését kellett védenie a hazai kapusnak, majd Ilyés fejesénél kellett résen lennie. A 27. percben Zelenyánszki lekészített labdájából ismét Ilyés került helyzetbe, de lövése kapu fölé ment. Az első monori lehetőség Ficsor nevéhez fűződött, de nála is nagyobb helyzetbe került egy labdavesztés után Tóth Á., akinek a lövését végül sikerült blokkolnunk. A félidőt csapatunk kontrája zárta. A második félidőben ismét egy labdavesztésből szerezhetett volna gólt a Monor, míg a másik oldalon Mácsai lövésébe ha nem érnek bele, talán a kapuban kötött volna ki a labda. A végén még Hunya is próbálkozott, de gólt ő sem szerzett.

Az első félidőben csapatunk, a másodikban a Monor volt aktívabb az ellenfél kapuja előtt, a lehetőségeket tekintve igazságos döntetlen született. Értékes pontot szereztünk a Monor otthonában, viszont ezen a meccsen akár a győzelem is összejöhetett volna.

Monori SE – Körösladányi MSK 0 – 0
Sárga lapok: Erős R. a 35., Hunya K. a 49., Barthel G. a 67., Lettner L. a 94. ill. Nagy B. a 92. percben.
Jók: Nagy B., Krajcsó K., Ruzsa Z., Burai D., Zelenyánszki L.

300 néző

Monori SE: Bozsó A. – Kovács Á. (Haragos V. a 61′), Ficsor R., Karacs D. (Lettner L. a 87′), Farkas Á. (Barthel G. a 46′), Pintér D., Hunya K., Huszty D., Erős R., Tóth Á., Nascimento

Vezetőedző: Tamási Zoltán

Körösladányi MSK: Nagy B. – Krajcsó K., Ruzsa Z., Zelenyánszki L., Szántó M., Prasler, Ilyés T., Mácsai L., Vincze D., Pusztai A. (Kisari T. a 57′), Burai D.

Vezetőedző: Fodor Sándor

Fodor Sándor: Egyenrangú partnerei voltunk ellenfelünknek, végig kontroll alatt tartottuk a mérkőzést. Az első félidőben ha a helyzeteinknél jobban koncentrálunk, akkor kétgólos előnyre tehettünk volna szert. A második félidőben is nagyon jól kezdtünk, gyors oda-vissza játék alakult ki, mind a két csapatnak voltak lehetőségei, viszont ezen a mérkőzésen Nagy Bálint és Bozsó Antal is kitűnően védett.

Kép: Kovács-Goda József

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

4 + tizennégy =