Körösladányi MSK

Az eddig hibátlan Dabas érkezik szerdán Körösladányba

Két forduló után az FC Dabas áll a bajnokság élén, hiszen mindkét párharcát megnyerte a csapat. A szerdai találkozó tehát izgalmakban gazdag lehet, ahogy az előző két fordulóban sem játszottunk unalmas mérkőzéseket. A Fodor Sándor irányította együttes szerdán is mindent megtesz annak érdekében, hogy a lehető legtöbb ponttal jöhessünk le a pályáról.

 

Jelenleg listavezető az FC Dabas, viszont a csapat elmúlt évekbeli eredményei alapján stabil középcsapatnak mondhatjuk őket, hiszen rendre a tabella közepe táján végeztek, két alkalmat leszámítva. 2016-ban harmadik, míg 2012-ben második helyen zárt a csapat. Az idei bajnokságot eddig jól kezdték, hiszen az ESMTK-t magabiztosan három-null arányban, míg a Dabas-Gyónt kettő-null arányban győzték le, tehát idén még gólt sem kaptak.

Ahogy Monoron, most is szeretnénk a maximumot nyújtani, viszont kérdés, hogy az első hétközi mérkőzésen mennyire lesznek majd fáradtak a csapatok, hiszen két nap pihenőjük volt csak az összecsapásig. Részünkről Malkócs M. tartósan sérült, míg Szabó Á. eltiltott, ők biztosan nem lesznek a pályán, Papp Zs. játéka pedig kérdéses, ő a Monor elleni találkozót kihagyta. Bízunk a jó hazai folytatásban, ha úgy játszunk, mint vasárnap, akkor nem lehetünk gondban. Hajrá Ladány!!!

2020. augusztus 12., 17:30
Körösladányi MSK – FC Dabas

Kép: Kovács-Goda József

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

20 − tizenegy =