Körösladányi MSK

Mérsékelt teljesítménnyel is sikerült megszereznünk a három pontot

A Hódmezővásárhely otthonában léptünk pályára vasárnap délután, ahol mérsékeltebb teljesítményt nyújtott a csapat, ám ezen a hétvégén ez is elég volt a győzelemhez. Jövő héten Magyar Kupa mérkőzést játszunk, így egy hét bajnoki szünet következik, amire jó szájízzel mehetünk.

 

22. perc: Kapuval szemben, 25-ről lőhettünk szabadrúgást. A labda mögé Mácsai állt, aki remekül helyezve a labdát előnybe juttatta csapatunkat. (0-1)

50. perc: Burai elfutása után Ilyésnek passzolt, aki továbbította Kisarinak a labdát, ő pedig remek meglátással Mácsainak készítette le a pöttyöst, aki 17-ről nagyon szép gólt lőtt. (0-2)

Langyos iramban kezdődött a találkozó, igazi helyzet nem is alakult ki egyik kapu előtt sem. Aztán jött a 22. perc és Mácsai szabadrúgásából előnybe kerültünk. A folytatásban is jobbára a mezőnyben pattogott a labda, a hazai kapus pedig jól élt együtt a játékkal így kétszer is nála halt el a támadásunk, előbb egy szabadrúgást, majd egy kiugratást követően. A második félidőt sikerült jól kezdenünk, szinte rögtön megduplázta Mácsai az előnyünket, ami után még nyugodtabban futballozhattunk. A 62. percben hazai részről Pleszkán tört be a tizenhatoson belülre, lövését Nagynak kellett védenie, ezután pedig Mácsai újabb próbálkozásánál a Hódmezővásárhely kapusa védett. A 73. percben Ilyés is a gólszerzés kapujában volt, Pusztaitól kapott remek indítást, de kapu mellé gurított. Kicsivel később Ilyés újabb lövését védte a kapus, a végére pedig Sindel kiugrása maradt, aki elől Szabó V. tisztázott szögletre.

Közepes iramú mérkőzésen, szinte maximálisan kihasználtuk a lehetőségeinket, így három ponttal távozhattunk a Hódmezővásárhely otthonából. Jövő héten kupa mérkőzésen lépünk pályára a Dunavarsány otthonában.

Hódmezővásárhelyi FC – Körösladányi MSK 0 – 2 (0 – 1)
Gólszerző: Mácsai L. a 22. és az 50. percben.
Sárga lapok: Darida Á. a 21., Orosz M. a 43., Ludánszki B. a 65., Forró A. a 86. ill. Krajcsó K. a 36. és Burai D. a 44. percben.
Jók: Nagy B., Mácsai L., Szántó M., Szabó V., Ruzsa Z.

250 néző

Hódmezővásárhelyi FC: Weselovszki G. – Darida Á., Bata K., Tapiska G., Mezei O. (Molnár Á. a 81′), Orosz M., Ludánszki B., Katona Gy. (Gyüre L. a 81′), Orovecz Á. (Sindel R. a 65′), Forró A., Pleszkán T.

Vezetőedző: Szűcs Róbert

Körösladányi MSK: Nagy B. – Krajcsó K., Ruzsa Z., Rádai G. (Szabó V. az 57′), Kisari T. (Papp Zs. a 73′), Zelenyánszki L., Szántó M., Ilyés T., Mácsai L., Pusztai A. (Vastag R. a 73′), Burai D.

Vezetőedző: Fodor Sándor

Fodor Sándor: Nagyon meg kell dicsérnem a csapatot, mégis csak a tizedik fordulót játszottuk. Emberpróbáló hetek voltak ezek, de a mai mérkőzésen mérsékeltebb teljesítménnyel is, célfutballt játszva, gyarapítottuk pontjaink számát.

Kép: Kovács-Goda József

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

3 × öt =