Körösladányi MSK

Újra hazai pályán, újra bajnoki mérkőzés: a Szekszárd érkezik

A Szekszárdi UFC csapatát fogadjuk vasárnap délután az NBIII-as bajnokság 11. fordulójában. Ellenfelünk stabil harmadosztályú klub, sok-sok tapasztalattal, így az eddigi eredményeik ellenére sem lehet őket lebecsülni.

 

A Szekszárdi UFC csapata 1992 óta a másod- vagy harmadosztályban vitézkedik egyetlen szezon kivételével. 2006-ben kiestek az NBIII-ból, viszont egy év alatt bajnokként visszakerültek a magasabb osztályba, azóta pedig stabil tagjai a csoportnak. Dobogón egyszer végeztek, egy második hely szerepel a nevük mellett 2013-ban. A legutóbbi két szezonban gyengébben teljesített a csapat, 13., valamint a 12. helyen végeztek az elmúlt két évben. A jelenlegi bajnokság ugyan jól kezdődött a csapat számára, két meccsből kettőt nyertek, viszont utána nyolc mérkőzés óta nyeretlenek. Legutóbb két gól nélküli döntetlent értek el, míg a kupából a Csácsbozsok-Nemesapáti búcsúztatta őket.

Csapatunk is kiesett a MOL Magyar Kupa sorozatból, viszont a bajnokságban eddig roppant jól szerepelünk újoncként. Legutóbbi három meccsünkön hét pontot szereztünk, most pedig újra hazai környezetben játszhatunk, ami plusz motivációt adhat. A tabella alapján gondolhatnánk, hogy nem vár ránk nehéz mérkőzés, de ebben a bajnokságban ez nem jelenthető ki. A Szekszárd is szeretne pontokat gyűjteni, és nem szét tárt karokkal érkeznek Körösladányba. Szoros mérkőzés vár ránk, ahol ha hozni tudjuk az elmúlt hetek játékát, akkor nagy esélyünk lesz a három pont megszerzésére.

2020. szeptember 27., 16:00
Körösladányi MSK – Szekszárdi UFC

Kép: Kovács-Goda József

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tizennyolc − egy =