Körösladányi MSK

Ugyan megszereztük a vezetést, de a végén be kellett érnünk az egy ponttal

A második félidőben csapatunk egy szép támadás végén megszerezte a hőn áhított vezetést a Szekszárd csapata ellen, majd viszonylag gyorsan válaszoltak is a vendégek. Sajnos egy-egynél nem tudtuk begyötörni az újabb gólt, így az egy ponttal kell beérnünk. Nagy B. kapusunk a hosszabbításban a kiállítás sorsára jutott.

 

53. perc: Krajcsó és Burai lábán járt végig a labda, majd utóbbi a hosszún érkező Ilyésnek passzolta be a labdát a kapu elé, aki nem is hibázott. (1-0)

57. perc: Jó helyről végezhetett el szabadrúgást a Szekszárd, a labda mögé Márton állt, aki a rövidbe nyeste a pöttyöst. (1-1)

92. perc: Nagy kapus szövegért a kiállítás sorsára jutott.

A mérkőzés első negyedórájában egy Krajcsó lövést, majd egy Krajcsó beadást láthattak a nézők. Előbbi kicsivel kapu fölé ment, utóbbinál pedig a kapu előtti tömegben fejelt valaki, a labda pedig a kapufán csattant. Ezt követte a 22. percben Burai labdaszerzése, amiből ziccerbe került de a kapus alatt/mellett ellőtt labdája kapu mellé ment. A 29. percben aztán az első vendég helyzetnél Zelenyánszkinak kellett kivágnia a labdát, valamint a hajrában Arena lövését blokkoltuk. A fordulást követően igen korán megszereztük a vezetést, Burai passzából Ilyés volt eredményes, ám sajnos korán jött a válasz egy szabadrúgásból. A 66. percben Ruzsa lövésénél bravúrral védett a vendégek kapusa, a másik oldalon pedig Mayer lefordulása után lövésre szánta el magát, ekkor Nagy kapus hárított. A hajrában Ilyés és Krajcsó is próbálkozott még lövéssel, de Szűcs kapuson ezek a lehetőségek nem fogtak ki, így egy ponttal gazdagodtunk vasárnap. A hosszabbításban ráadásul még meg is fogyatkoztunk, miután Nagy kapust kiállította a játékvezető.

Körösladányi MSK – Szekszárdi UFC 1 – 1 (0 – 0)
Gólszerzők: Ilyés T. az 53. ill. Márton E. az 57. percben.
Sárga lapok: Szántó M. a 32., Rádai G. a 63. ill. Mayer M. az 54., Budai D. a 61. és Arena Á. a 88. percben.
Kiállítva: Nagy B. (Körösladány) a 92. percben.
Jók: Krajcsó K., Zelenyánszki L., Ruzsa Z.

350 néző

Körösladányi MSK: Nagy B. – Krajcsó K., Ruzsa Z., Rádai G., Kisari T., Zelenyánszki L. (Vastag R. az 50′), Szántó M. (Szabó Á. a 46′), Ilyés T., Mácsai L., Pusztai A. (Knyihár D. a 67′), Burai D.

Vezetőedző: Fodor Sándor

Szekszárdi UFC: Szűcs K. – Fekete M., Béla D., Lékó R., Mayer M. (Fejes P. a 75′), Márton E., Arena Á., Rácz Á., Németh K., Fejes Á. (Gellér A. a 9′), Budai D.

Vezetőedző: Dienes Pál

Fodor Sándor: A mai napon hiányzott az ötlet és a kreativitás a támadójátékunkból. A második félidőben egy szép támadás végén megszereztük a vezetést, majd egy szabadrúgásból – melyet az ellenfél játékosa háromszor is elmozdított a kijelölt helyről, így könnyedén nyeste el a rövid sarokba a labdát – egyenlített. Csapatunk mindent megtett a végén a győzelemért, de az utolsó passzokba mindig hiba csúszott vagy az ellenfél remekül védő hálóőre mentette meg a vendégeket a góltól. A hosszabbításban Nagy kapusunk érthetetlen módon a kiállítás sorsára jutott.

Kép: Kovács-Goda József

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

egy × 3 =