Körösladányi MSK

Két döntetlen után újra győzni szeretnénk

Ezen a hétvégén NBIII-as csapatunk szombaton lép pályára, méghozzá a Dabas-Gyón csapatát fogadjuk. Ellenfelünk múlt héten a Kecskemétet győzte le, míg mi előnyből veszítettünk két pontot az ESMTK ellen.

 

Soron következő ellenfelünk harmadik szezonját tölti az NBIII-as bajnokságban, tavaly jutottak fel, előtte pedig egyszer egy szezon erejéig szerepeltek ebben az osztályban. A bajnokság gyengébben indult a csapatnak, viszont ahogy teltek a hetek a győzelmek is jöttek, és míg a Szegedtől például kikaptak, addig a Hódmezővásárhelyt 5-1-re legyőzték, de múlt héten a listavezető kecskemétieket is legyűrték.

Csapatunk immáron öt mérkőzés óta veretlen, viszont nagyon kellene már egy megnyugtató siker, hiszen a legutóbbi két mérkőzésünket előnyből adtuk le ikszre. Sajnos ezen a hétvégén is lesznek hiányzóink (sérülés, eltiltás), viszont ettől függetlenül a pályára lépő játékosok a győzelemért szállnak harcba. A Dabas-Gyón csapata jelenleg a 13. helyen áll, azonban lebecsülni nem lehet őket, hiszen a bajnokság során már megmutatták, hogy bárki ellen képesek lehetnek nyerni. Ettől függetlenül viszont bízunk a jó hazai folytatásban. Hajrá Ladány!!!

2020. október 10., 15:00
Körösladányi MSK – Dabas-Gyón FC

Kép: Kovács-Goda József

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tizenöt − hat =