Körösladányi MSK

Egy hosszabbításban értékesített büntető okozta a vesztünket a Dabas-Gyón ellen

A szombati NBIII-as bajnoki mérkőzésen a Dabas-Gyón csapatát fogadtuk, akikkel jó mérkőzést játszva, a magunk javára is eldönthettük volna a mérkőzést, végül mégis egy pontrúgás döntött a hosszabbításban. Hazai pályán pont nélkül maradtunk, ráadásul ismét emberhátrányban fejeztük be a találkozót.

 

93. perc: Egy védelmi megingást kihasználva büntetőt kapott a vendég csapat, miután Rádai G. nyilvánvaló gólhelyzetben lerántotta ellenfelét. Rádai ezért piros lapot kapott, a pontrúgást pedig Lucz V. értékesítette. (0-1)

Jó iramban kezdődött a mérkőzés, mindkét csapat támadó felfogásban próbált játszani. A 19. percben Nádházi lövésénél kellett Nagynak védenie, majd kicsivel később Lucz próbálkozásánál kapusunk ismét hatalmasat védett. A mi részünkről Mácsai próbálkozott, de lövése nem talált kaput, míg a szünet előtt Lucz bepasszolt labdájára Nádházi érkezett, Nagy kapus pedig újfent bravúrral hárított. A szünetre döntetlennel mentek a felek, ez nagyban köszönhető volt kapusunk védéseinek. A második félidőt már jobban kezdtük, Ilyés keresztbe lőtt labdája sajnos elment a kapu előtt, majd Gyomai elől nagy helyzetben még menteni tudtak a védők. A 76. percben Ilyés lépett ki a bal oldalon, a középre passzolt labdáját pedig Gyomai lőtte kapu mellé. A hajrába érve Mácsai szabadrúgása halt el a sorfalban, majd a hosszabbításban egy védelmi megingást kihasználva büntetőt kaptak a vendégek, amit értékesítettek is, így mindhárom pontot elvitték Körösladányból.

Egy hét múlva fogadjuk a Kecskemét csapatát.

Körösladányi MSK – Dabas Gyón FC 0 – 1 (0 – 0)
Gólszerző: Lucz V. (11-esből) a 93. percben.
Sárga lapok: Krajcsó K. a 89. ill. Hirman K. a 44. és Szabó P. a 87. percben.
Kiállítva: Rádai G. (Körösladány) a 92. percben.
Jók: Nagy B., Ruzsa Z., Zelenyánszki L., Szabó V., Knyihár D.

300 néző

Körösladányi MSK: Nagy B. – Krajcsó K., Ruzsa Z., Szabó Á. (Szabó V. a 45′), Knyihár D., Vastag R. (Gyomai Á. a 22′), Rádai G., Kisari T., Zelenyánszki L., Ilyés T., Mácsai L.

Vezetőedző: Fodor Sándor

Dabas-Gyón FC: Pomozi Z. – Grabant P., Lucz V., Gaszner R., Szabó P., Molnár J. (Róhfeld G. a 90′), Popovics B., Ablonczy G. (Tarjáni P. a 20′), Rétyi T., Hirman K., Nádházi Á. (Petrezselyem T. a 81′)

Fodor Sándor: Hosszú edzői pályafutásom során nem éltem még meg ezt a szituációt, hogy sérülések és egyéb okok miatt teljesen elfogyott a keretünk, ráadásul a mai mérkőzésen is további két sérülttel és egy eltiltottal bővült a lista. Jelen pillanatban kilenc hadra fogható játékosom van. Az első félidőben egyértelműen jobb volt az agresszívan játszó ellenfelünk, de sikerült null-nullal a félidőben bejönnünk. A második félidőben már a második kényszerű cserét kellett végrehajtanom, de ettől függetlenül a második félidőben egyértelműen mi voltunk a jobbak. A hosszabbításban sajnos egy jogos büntetővel ellenfelünk gazdagodott három ponttal. Ettől függetlenül a mai nap pályára lépő játékosaimat maximális dicséret illeti, mert az eredménytől függetlenül mindent megtettek a körösladányi sikerért.

Kép: Kovács-Goda József

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

15 − hat =