Körösladányi MSK

Az NBI-et is megjárt Kecskemétet fogadjuk

Az eddigi eredmények alapján kijelenthetjük, hogy az egyik bajnokesélyes érkezik Körösladányba vasárnap. A Kecskemét az NBI-et is megjárta történelme során, a csapat a kizárást követően három Megye I-es szezont követően került fel újra a Nemzeti Bajnokságba.

 

Két szezont letudva talán most ebben a bajnokságban van a legnagyobb esélyük akár a bajnoki címet is elhódítani, ezzel pedig egy osztállyal feljebb lépni. A csapat a Ferencváros II. elleni vereséggel nyitott, majd ezután beindult a szekér. A Dabas-Gyón elleni vereség előtt hét mérkőzéses győzelmi sorozatban voltak. Ez a vereség kicsit mintha mellbe vágta volna a csapatot, hiszen múlt héten a Dunaújváros ellen is veszítettek két pontot hazai pályán. Ez a két eredmény pedig a tabellára pillantva meglepetés volt, még akkor is, ha bárki veszélyes lehet bárkire ebben a bajnokságban.

Csapatunk két döntetlen után múlt héten hasonlóan ellenfelünkhöz a Dabas-Gyón ellen kaptunk ki, bosszantó módon a hosszabbításban, büntetőből. Az utóbbi hetekben sajnos a sérülések sem kerülik el a csapatot, ráadásul két játékosunk eltiltás miatt nem lehet a keretben hétvégén, ami tovább növeli vezetőedzőnk gondját. A bevethető játékosok köre minimálisra szűkült, így minden szempontból kemény mérkőzés vár ránk vasárnap. Egy esetleges pontszerzés nagyon jól jönne a bajnokság ezen szakaszában, már csak azért is, mert a következő hetekben két, a tabellán közvetlen riválisunkkal játszunk majd. Hajrá Ladány!!!

2020. október 18., 14:30
Körösladányi MSK – Kecskeméti TE

Kép: Kovács-Goda József

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tizennégy − 4 =