Körösladányi MSK

Három-null arányban maradtunk alul a Kecskemét ellen

Sérülések és eltiltások hátráltatták csapatunkat ezen a hétvégén, így számítani lehetett arra, hogy a bajnoki címre is esélyes Kecskemét ellen nagyon nehéz dolgunk lesz. A félidei egygólos hátrány után még volt remény az egyenlítésre, azonban a második félidőben szerzett második vendég gól eldöntötte a mérkőzés sorsát.

 

15. perc: Nagy bedobást végzett el a vendég csapat, a labda ugyan sikerült kifejelnünk, de éppen Gál elé, aki tizenegy méterről nem hibázott. (0-1)

67. perc: Sarokrúgás után Tóth D. fejelt középen, a labda pedig a hálóban kötött ki. (0-2)

91. perc: Gábor L. vállalkozott lövésre, a labda a jobb felsőbe szállt, nem védhette kapusunk. (0-3)

A második percben egy vendég lehetőséggel indult a mérkőzés, majd a kapuk bő tíz percig nem forogtak veszélyben, egészen a vezető találatig, amikor egy röviden kifejelt labdát Gál vágott a kapunkba. A 26. percben Dan-Marius lövését láthatták a nézők, a félidő hajrájában pedig Ilyés lövésébe léptek bele a vendég védők, így szögletre ment a labda. Az ebből következő beadásról pedig Vincze kicsivel maradt le. A második félidőt talán csapatunk kezdte jobban, mindkét kapusnak volt egy-egy védése, majd egyszer Ilyés elől kellett tisztázni a védőknek. Igazi gólhelyzet azonban nem volt, egészen a 67. percig, amikor Tóth fejese utat talált magának a kapuba. A 76. percben Mácsai lövése nem talált kaput, a hosszabbításban pedig Gábor L. beállította a végeredményt.

Összességében a mai mérkőzésen jobban használta ki a lehetőségeit a vendég csapat, sajnos ennyi sérültet és eltiltottat nem bír el csapatunk. Jövő héten Taksonyban lépünk pályára.

Körösladányi MSK – Kecskeméti TE 0 – 3 (0 – 1)
Gólszerzők: Gál Sz. a 15., Tóth D. a 67. és Gábor L. a 91. percben.
Sárga lap: Ruzsa Z. a 28., Knyihár D. a 45., Pusztai A. az 58. ill. Kis B. a 60. és Vágó L. a 87. percben.
Jók: Zelenyánszki L., Ruzsa Z., Vincze D.
220 néző

Körösladányi MSK: Nagy B. – Krajcsó K., Ruzsa Z., Szabó V., Knyihár D., Kisari T., Zelenyánszki L., Ilyés T., Mácsai L., Vincze D., Pusztai A. (Vastag R. a 88′)

Vezetőedző: Fodor Sándor

Kecskeméti TE: Lékai S. – Grünwald A., Kis B., Károlyi B. (Ludasi M. a 85′), Tóth D. (Szalai J. a 90′), Vágó L. (Hatvani D. a 90′), Puskás G., Jakab D. (Popgeorgiev P. a 90′), Dan-Marius (Gábor L. az 55′), Asztalos D., Gál Sz.

Vezetőedző: Gombos Zsolt

Fodor Sándor: Ellenfelünk az első félidőben végig zártan védekezett, átadták a területet, a megszerzett labdákból kontrákra építettek, amit az első félidőben jól végre is hajtottak. A második félidőben véleményem szerint jobban játszottunk, ellenfelünknek az egész mérkőzésen nem volt kialakított helyzete, de egy bedobás és egy szöglet után tulajdonképpen eldöntötték a pontok sorsát. Megtizedelt csapatunk nehéz időszakon van túl, remélem jövő héten már kiegészülve újra folytatjuk a pontgyűjtést.

Gombos Zsolt: Ez volt az a mérkőzés, amivel maradéktalanul elégedett voltam, a srácok mindent beleadtak, megszerveztük a támadást és a védekezést is. Kiemelném azt is, hogy a játékosok most tényleg mindent betartottak abból, amit megbeszéltünk, amire egész héten készültünk. Az első félidő úgy alakult, ahogy szerettük volna, azzal együtt is, hogy volt négy-öt olyan kontra lehetőségünk, amit jobban is befejezhettünk volna, de vezettünk. A második félidőben egy 15-20 percig az ellenfél nyomást helyezett ránk, de ilyen lehet, a cél az, hogy ilyenkor na kapjunk gólt, ami sikerült is. A végén rúgtunk még két gólt, jól szálltak be a cserék is, úgyhogy ez így tökéletes volt.

Kép: Kovács-Goda József

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

7 − 4 =