Körösladányi MSK

Visszatérő balszerencse, sokadjára veszítettünk pontot a hosszabbításban

A Kozármisleny elleni mérkőzés első félidejében nem született találat, majd a fordulást követően a vendégek kerültek előnybe. Sikerült ugyan kiegyenlítenünk, de sajnos a 92. percben csakúgy mint már máskor is, gólt kaptunk és az egy pontot is elveszítettük.

 

68. perc: Egy bedobást követően Csernik fordult le védőjéről és vállalkozott lövésre, amivel a vezetést is megszerezte. (0-1)

74. perc: Zelenyánszki remek passza után, Ilyes egy cselt követően 15 méterről vette be a vendég kaput. (1-1)

92. perc: Jobb oldali támadás végén a hosszún érkező Babinszky megszerezte csapata számára a győztes találatot. (1-2)

Jó iramban kezdődött a mérkőzés, már az elején Hampuk kapura pörgetett labdájánál Nagynak kellett bravúrral védenie, míg a másik oldalon Krajcsó támadta le a kapust, ami kisebb zavart okozott a vendég gépezetben. Ezután a vendég kapus remekül élt együtt a játékkal, mikor a beinduló Ilyés lábáról kellett leszednie a labdát. A mi védelmünknek is volt dolga, Praslernak a kapu torkából kellett például mentenie. A félidő zárásaként a 29. percben Babinszky elé került egy megpattanó labda, majd lövésre vállalkozott Nagy pedig bravúrral védett. A 61. percben Kozics lövését védte bravúrral Nagy, majd ezután Zelenyánszki szép labdával játszotta meg Ilyést, aki a kapust is kicselezte, de kisodródott. A Mácsainak visszapasszolt labda aztán Krajcsó elé került, az ő lövését pedig bravúrral védte a kapus. A 68. percben a vendégek megszerezték a vezetést, amire viszonylag korán Ilyés válaszolni tudott. A hajrába érve Kozics és Burai előtt volt egy-egy lövési lehetőség, de kaput egyik sem tálalt. A 92. minutumban aztán jött a fordulat, és a vendégek megszerezték a mindent eldöntő találatot.

Egy hét múlva a Ferencváros II. lát minket vendégül, ahol nem lesz egyszerű dolgunk.

Körösladányi MSK – HR-Rent Kozármisleny 1 – 2 (0 – 0)
Gólszerzők: Ilyés T. a 74. ill. Csernik Zs. a 68. és Babinszky B. a 92. percben.
Sárga lapok: Mácsai L. a 83., Burai D. a 85., Zelenyánszki L. a 95. ill. Juhász L. a 4., Füredi Sz. a 36., Kozics B. a 80., Szabó D. a 93. és Szakály B. (kispadról) a 95. percben.
Jók: Zelenyánszki L., Knyihár D., Prasler, Vincze D.

220 néző

Körösladányi MSK: Nagy B. – Krajcsó K., Knyihár D., Mácsai L. (Rádai G. a 83′), Zelenyánszki L., Szántó M., Pusztai A. (Vastag R. a 40′), Prasler (Szabó V. a 70′), Ilyés T., Vincze D., Burai D.

Vezetőedző: Fodor Sándor

HR-Rent Kozármisleny: Somogyi M. – Talabér A. (Kozics B. a 46′), Horváth D., Juhász L. (Ulakity M. a 71′), Babinszky B., Nagy E., Kirchner Gy., Szabó D. (Horvát G. a 65′), Berdó M., Füredi Sz., Hampuk Á. (Csernik Zs. a 65′)

Fodor Sándor: Nagy iramú, komoly párharcokkal tűzdelt mérkőzésen minkét csapat több lehetőséget is kidolgozott, null-nullás állásnál az üres kapuba sem tudtunk betalálni. Ezután feszes, kőkemény volt a mérkőzés, ellenfelünk vezető góljára tudtunk még válaszolni. Nyílt sisakos volt a mérkőzés hajrája, ahol a hosszabbításban egy kavarodás követően újra előnyhöz jutottak a vendégek. Mindent egy lapra feltéve az utolsó pillanatokban is beszorítottuk saját tizenhatosukra a kozármislenyieket, de a labda csak nem akart befelé pattanni. A döntetlen lett volna reális, a két csapat mutatott játéka alapján.

Kép: Kovács-Goda József

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

egy × 1 =