Körösladányi MSK

A szezon feléhez közeledve a magasabb osztályt is megjárt Kozármislenyt fogadjuk

A 16. fordulóval folytatódik az NBIII-as bajnokság, ahol a szezon első feléből már csak négy mérkőzés van, illetve két tavaszról előrehozott forduló. Múlt héten Taksonyban vereséget szenvedtünk, ezt szeretnénk most hazai pályán feledtetni egy masszív, jó játékosokból álló ellenféllel szemben.

 

Évtizedes tapasztalattal rendelkezik a Kozármisleny a Nemzeti Bajnokságot illetően, hiszen a megyei futballt maguk mögött hagyva már 2002 óta a harmad- vagy másodosztályban szerepelnek. A 2017-es NBII-es búcsút követően két szezonban is inkább a tabella második felében végeztek, a múlt évi csonka szezonban viszont a hatodik helyen zártak, jelenleg pedig ötödik helyen állnak. A szezont döcögősen kezdték, három döntetlennel, majd beindult a szekér és jöttek a pontok. Három csapat tudta tőlük mind a három pontot elhozni, az ESMTK, a Szekszárd és az FC Dabas. Ez is mutatja, hogy nem lehetetlen a csapatot legyőzni.

Az utóbbi hetekben csapatunk kisebb hullámvölgybe került, legfőbb oka ennek a sérüléshullám volt, illetve minden fordulóban akadt eltiltott játékosunk is. Az őszi idény vége felé közeledve már kezd jobban alakulni a dolog, így reméljük, hogy a szeptember végén megnyert Hódmezővásárhely elleni mérkőzést követően újból pontot vagy pontokat tudunk szerezni. Hajrá Ladány!!!

2020. november 1., 13:30
Körösladányi MSK – HR-RENT Kozármisleny

A mérkőzésen a maszk használata kötelező!

Kép: Kovács-Goda József

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

4 + négy =