Körösladányi MSK

Fájó döntetlen Majoson, fontos pontokat szórtunk el

Nyolcvankét percet játszott csapatunk emberelőnyben Majoson, mégis a sereghajtó szerzett vezetést a 30. percben. Szerencsére Zelenyánszki gólja hamar visszahozta a csapatot a meccsbe, de arra senki sem gondolt, hogy egy végig támadott mérkőzésen nem sikerül újabb találatot szereznünk.

 

8. perc: Ledneczki G. korán a kiállítás sorsára jutott, miután a gólhelyzetben kilépő Ilyést lerántotta a tizenhatoson kívül.

30. perc: Nagy a jobb oldalon vitte végig a labdát, a centerezéséből pedig Lizák volt eredményes. (1-0)

39. perc: Zelenyánszki révén egyenlítettünk, miután játékosunk az ötös magasságában látványos mozdulattal vette be a hazai kaput. (1-1)

Támadólag lépett fel a csapatunk, ennek hozadékaként már a 7. percben megfogyatkoztak a hazaiak, miután Ledneczki utolsó emberként lerántotta a tizenhatos vonalánál a kilépő Ilyést. A folytatásban nagy nyomás alá került a hazai csapat, előbb Vincze fejelt mellé nagy helyzetből, majd Krajcsó célzott rosszul az ötösről, később pedig Pusztai távoli pontos löketét tolta szögletre a hazai kapus. A házigazdák energiáját lekötötte a védekezés, az első ellenakciójuk így is góllal zárult. A 30. percben Nagy Zsolt húzott el a jobb oldalon, a becenterezett labdáját Lizák belsőzte a kapuba. A gól után továbbra is nyomasztó fölényben játszottunk, ami a 39. percben érett góllá, amikor Zelenyánszki L. az ötös sarkáról látványos ollózó mozdulattal juttatta a labdát a hosszú sarokba. Ezzel a lendülettel kezdték a második félidőt is a látogatók. Futószalagon alakították ki a helyzeteket, de a legnagyobb lehetőségekből sem tudtak betalálni, mert rendre pontatlanok voltak, Mácsai ziccerénél pedig Genzler kapus mutatott be óriási bravúrt. A majosi együttes lelkesen védte az eredményt, a mi játékunk pedig ahogy fogyott az idő, úgy lett egyre görcsösebb. Így is nyerhettünk volna, de a 90. percben Vastag fél méterről a felső kapufára fejelt, így maradt a döntetlen, ami a részünkről vereséggel ért fel.

Majosi SE – Körösladányi MSK 1 – 1 (1 – 1)
Gólszerzők: Lizák P. a 30. ill. Zelenyánszki L. a 39. percben.
Sárga lapok: Pál A. a 16., Bognár S. a 43., Kovács E. a 48., Vituska N. a 88., Kovács G. a 90. ill. Burai D. a 49., Zelenyánszki L. az 50. és Krajcsó K. a 63. percben.
Kiállítva: Ledneczki G. (Majos) a 8. percben.
Jók: Genzler, Nagy Zs., Bognár, Vituska, ill. senki

zárt kapuk mögött

Majosi SE: Genzler G. – Széles B., Ledneczki G., Vituska N., Kovács E., Hock A. (Steinbach M. a 90′), Lizák P. (Pál M. a 78′), Kovács G., Pál A., Bognár S., Nagy Zs.

Vezetőedző: Tihanyvári László

Körösladányi MSK: Ivicevic M. – Krajcsó K., Ruzsa Z., Zelenyánszki L., Ilyés T., Prasler, Mácsai L. (Vastag R. a 81′), Szántó M., Vincze D., Burai D. (Szabó Á. a 86′), Pusztai A. (Kisari T. a 70′)

Vezetőedző: Fodor Sándor

Fodor Sándor: Nyolcvankét percet emberelőnyben játszottunk, mindent megtettünk a győzelemért, de a legnagyobb helyzetek is kimaradtak. A hosszabbításban kapufát értünk el egy közeli fejes után. Sajnos fontos két pontot hagytunk Majoson.

Kép: Kovács-Goda József

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

2 − egy =