Körösladányi MSK

Nagyon fontos mérkőzés következik Majoson

Csapatunk az őszi szezon végére roppant rossz szériába került, nyolc mérkőzés óta nem tudtunk nyerni, így a tabellán is eléggé visszaestünk. A Majos elleni mérkőzés nagyon fontos lesz, hiszen a tavaszról előrehozott mérkőzésen értékes pontok forognak kockán.

 

Még nyáron az első fordulóban hazai környezetben fogadtuk a majosi csapatot, akik ellen öt-egyes sikerrel rajtoltunk az NBIII-ban. A csapat az őszi szezon során győzelmet nem ért el, három döntetlennel a tabella utolsó helyén állnak. Talán mondani sem kell, hogy jelen helyzetben egy minimális sikernek is örülnénk, hisz a csapatnak újra meg kellene találni a helyes utat. Mivel a Majos ellen szinte minden együttes három pontot szerzett, így érthető, hogy ha hétvégén elvesztegetünk pontokat, akkor az később nagyon hiányozhat majd a végelszámolásnál.

A november végi időjárás persze nem könnyíti meg a dolgunkat, de a két tavaszról előrehozott meccsből jó lenne a maximumot kihozni. A Majos három pontjából kettőt odahaza szerzett, ez intő jel nekünk is, hazai pályán biztosan mindent megtesznek majd a pontszerzés érdekében. Továbbra is bízunk abban, hogy a csapatnak sikerül átlépni ezt a sikertelen szériát, és újra a győztes útra állunk át. Hajrá Ladány!!!

2020. november 29., 13:00
Majosi SE – Körösladányi MSK

Ősszel:

Körösladányi MSK – Majosi SE 5 – 1 (2 – 1)
Gólszerzők: Ilyés T. a 9., az 59., a 83., a 91., Széles B. (ög.) a 17. ill. Lizák P. a 45. percben.

adatbank

Kép: Kovács-Goda József

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1 × három =