Körösladányi MSK

Értékes ponttal utaztunk haza Pestről

A hétvégi Majos elleni mérkőzésen és a Fradi II. elleni elhalasztott találkozó pótlásán is egy-egy pontot szereztünk, a két mérkőzés lefújását követően mégsem ugyanazzal a szájízzel hagyhattuk el a pályát. A hétközi pontszerzés értékes lehet a végelszámolásnál, de a tabellán egyelőre maradtunk a kieső helyen.

 

Bogdán Ádám és Leandro személyében két válogatott labdarúgót is soraiban tudhatott a házigazda együttes, amely az első félidőben irányította a mérkőzést. Többet birtokolta a labdát a zöld-fehér alakulat, mezőnyfölényben volt, de a lelkesen játszó játékosaink magabiztosan verték vissza a támadásait, esetenként pedig kontrákkal próbáltak helyzeteket kialakítani. Szünet után kiegyenlítetté vált a játék, a csata taktikai jellege dominált. Veszélyesebbé vált csapatunk, különösen a széleken jelentettünk gondot a Ferencvárosnak. A 70. percben Ilyés előtt adódott a meccs legnagyobb ziccere, amit Bogdán nagy bravúrral hatástalanított. A végjátékra ismét felélénkült a hazai alakulat, komoly helyzete azonban nem volt, bár a 93. percben is kecsegtető helyről végezhetett el szabadrúgást. A vasárnapi bonyhádi döntetlen után ismét idegenben szereztünk pontot, de ezúttal egészen más szájízzel hagyhattuk el a pályát, mint három nappal korábban a sereghajtó ellen.

Vasárnap folytatás a Monor csapara ellen, akiket hazai környezetben fogadunk a 2020-as esztendő utolsó találkozóján.

Ferencvárosi TC II. – Körösladányi MSK 0 – 0
Sárga lapok: Ruzsa Z. a 65. és Ilyés T. (mindkettő Körösladány) a 77. percben.
Jók: Leandro, Iyinbor P., Gera Z. ill. az egész csapat

zárt kapuk mögött

Ferencvárosi TC II.: Bogdán Á. – Iyinbor P., Arday D., Mazzonetto (Gera Z. a 46′), Ramadan (Jones a 46′), Szabó L. (Hajdú R. a 46′), Pócsik B. (Vogyicska B. a 46′), Katona B., Leandro, Könczey M., Csonka A.

Körösladányi MSK: Ivicevic M. – Krajcsó K., Ruzsa Z., Zelenyánszki L., Ilyés T., Prasler, Mácsai L., Szántó M., Vincze D., Burai D. (Kisari T. a 87′), Pusztai A.

Vezetőedző: Fodor Sándor

Fodor Sándor: Végig nagyon fegyelmezetten játszottunk, amiért az egész csapat dicséretet érdemel. A Fradi nem tudott helyzetet kialakítani, nekünk pedig a második félidőben négy százszázalékos ziccerünk volt, amelyek sajnos kimaradtak. A mutatott teljesítmény alapján közelebb álltunk a győzelemhez.

Kép: Kovács-Goda József

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

11 + tizenhárom =