Körösladányi MSK

Hazai pályán a Monor ellen ér véget az őszi szezon

A tavaszi második fordulót is előrehozta a szövetség az őszi idényre, így azzal a Monorral fejezzük be az őszt, akik ellen idegenben gól nélküli döntetlent játszottunk augusztusban. A december első hétvégéjére eső találkozó már a 21. bajnoki mérkőzés lesz.

 

A maratoni hosszúságúra nyúló őszt a Monor körösladányi vendégjátéka zárja le. Ellenfelünk jelenleg a tabella tizenegyedik helyén áll, változatos eredményekkel. Csapatunk egy pontot szerzett még augusztusban soros ellenfelünk ellen, akik értek el bravúrokat az ősz folyamán, de például a Vác, a Dunaújváros és a Hódmezővásárhely is legyőzte őket, pedig ezek a csapatok a tabella alapján közvetlen riválisai a Monornak. Szó mi szó, csapatunk legutóbb a Hódmezővásárhelyet győzte le, ez még szeptemberben volt, azóta nem sikerült nyernünk, sőt egy hat mérkőzéses vereségi sorozatot is múlt hétvégén szakítottunk meg a Majos elleni döntetlennel.

Hét közben aztán a Fradi II. elleni pótolt mérkőzésen is szereztünk egy pontot, ez bizakodásra adhat okot, hiszen a Monor ellen szeretnénk a lehető legjobban befejezni az őszi idényt. Ha hazai pályán az idény eleji formánkat tudjuk mutatni, és a helyzeteket is végre sikerül maximálisan kihasználnunk, akkor pontot, pontokat szerezhetünk. Reméljük az évet szépen búcsúztatjuk. Hajrá Ladány!!!

2020. december 6., 13:00
Körösladányi MSK – Monori SE

Ősszel:

Monori SE – Körösladányi MSK 0 – 0

adatbank

Kép: Kovács-Goda József

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

hat + hat =