Körösladányi MSK

Egygólos mérkőzésen csapatunk szerezte a három pontot érő találatot

A Monort fogadtuk hazai pályán az NBIII-as bajnokság 21. fordulójában, ahol szoros küzdelemben egy-null arányban sikerült nyernünk. A győzelemhez ugyan kellettek Ivicevic kapus bravúrjai is, ám ismét több komoly lehetőséget elpuskáztunk, amivel a saját dolgunkat tettük nehézzé.

 

41. perc: Mácsai szabadrúgása Szántót találta meg helyzetben, játékosunk pedig kilőtte a hosszút jó szögből. (1-0)

Hamar előnybe kerülhettünk volna a Monor elleni találkozón, hiszen Burai buktatását követően büntetőhöz jutottunk már a hetedik percben. A pontrúgást azonban Ilyés kapu fölé lőtte, így maradt a null-null. A 24. percben jártunk már, amikor jobb oldalon vezetett támadást a Monor, melynek végén Puskás közelről veszélyeztetett, ám Ivicevic bravúrral védett. Alig ocsúdtunk fel a nagy vendég lehetőségből, máris jött a következő, Fábio egy balról érkező beadást fejelt a kapunkra, Ivicevic pedig ismét bravúrosan védett. A két monori lehetőség után mi következtünk, Ilyés egy kontra végén nagy helyzetben nem talált kaput, majd a 41. percben Mácsai szabadrúgását követően Szántó a lehető legjobbkor szerezte meg első bajnoki gólját. A fordulás után nyolc perc telt el egy újabb Ilyés lövésig, azonban veszélyt ez nem jelentett, ahogy a másik oldalon Puskás fejese sem talált kaput. A 65. minutumban Fábio került ismét helyzetbe, de jóval kapu mellé célzott. Ezt követte Annus kiugratása, ekkor viszont Ivicevic kapus jól élt együtt a játékkal, és kivágta előle a labdát. A hajrára ugyan átvette az irányítást a Monor, de a csapatnak további helyzete nem volt már.

A szezon őszi felét tehát győzelemmel fejeztük be, így a téli szünetben bennmaradó helyen telelhetünk. Február végén folytatás az FC Dabas otthonában.

Körösladányi MSK – Monori SE 1 – 0 (1 – 0)
Gólszerző: Szántó M. a 41. percben.
Sárga lapok: Szántó M. a 70., Zelenyánszki L. a 78., Kisari T. a 87. ill. Vékei N. a 83. percben.
Jók: Ivicevic M., Pusztai A., Zelenyánszki L., Ruzsa Z., Szántó M.

zárt kapuk mögött

Körösladányi MSK: Ivicevic M. – Krajcsó K., Ruzsa Z., Szabó Á., Zelenyánszki L., Szántó M., Prasler, Ilyés T. (Kisari T. a 76′), Mácsai L. (Vastag R. a 89′), Pusztai A., Burai D. (Knyihár D. a 84′)

Vezetőedző: Fodor Sándor

Monori SE: Bozsó A. – Kovács Á., Barthel G., Ficsor R., Karacs D., Puskás N., Annus Á., Pintér D., Huszty D., Vékei N. (Erős R. a 84′), Fábio

Fodor Sándor: A csapat ott folytatta ahol a Ferencváros ellen befejezte a játékot. Az első félidőben szükség volt az Ivicevic bravúrokra is, de mellette sajnos büntetőt és két óriási helyzetet is kihagytunk. A második félidőben is folytatódott a két csapat csatája, nem volt kérdés, aki előbb betalál az nyeri meg a mérkőzést. Szeretnék köszönetet mondani mindazoknak, akik segítették ősszel a munkánkat. Csapatunk újoncként bennmaradó helyen kezdheti meg a tavaszi felkészülést.

Kép: Kovács-Goda József

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

hét + 3 =