Körösladányi MSK

Vác ellen pótoljuk az elhalasztott találkozót szerdán

Egyetlen mérkőzést rendeznek az NBIII Közép csoportban szerdán: csapatunk lép pályára a Vác ellen, hiszen ezt a találkozót még mi kértük, hogy új időpontban játszhassuk le, a csapatunkat érintő vírushelyzet miatt. Hatpontos mérkőzés elé nézünk.

 

A Csank János által irányított Vác fogad minket szerda délután, még a 28. fordulóból elhalasztott mérkőzést pótoljuk. A két csapat célja ugyanaz idén: kivívni a bennmaradást. A Vác jobb helyzetben van, hiszen a vonal felett vannak jelenleg 39 ponttal, míg csapatunk nyolc egységre van az utolsó bennmaradó pozíciótól, amit jelenleg a Dunaújváros foglal el. Nem is kell többet mondani, hogy miért fontos ez a meccs mindkét klub számára. A Vác egy sikerrel eltávolodna a veszélyzónától, míg csapatunk öt pontra megközelíthetné a Dunaújvárost.

A mérkőzés egyáltalán nem lesz sétagalopp, nagyon nehéz küzdelem vár a játékosokra, akik az elmúlt mérkőzéseken bizonyították, hogy ez a csapat megállja a helyét az NBIII-ban. Szerdán nagyon kell a drukkolás, zsinórban harmadik idegenbeli találkozónkra készülünk, ahol célunk a győzelem. Hajrá Ladány!!!

Az előző fordulóban Kecskeméten koncentrált, egységes, jó teljesítményt nyújtott csapatunk, ami remek alapot jelent a soron következő mérkőzésre. Nem foglalkozunk a tabellával, hiszen vasárnap bizonyítottuk, hogy kellő hittel és elszántsággal, az osztály bármely együttesével szemben sikeresek lehetünk. Mindig csak a soron következő feladatra koncentrálunk és törekszünk arra, hogy abból a lehető legtöbbet hozzuk ki. Így lesz ez Vác ellen is, ahol győzelmi szándékkel lépünk pályára, de tisztában vagyunk vele, hogy ennek érdekében nagy energiát kell befektetnünk a mérkőzésbe –jegyeztük le Futaki Krisztián edző gondolatait, aki társával, Ekker Attilával ugyanarra a meccskeretre támaszkodhat, amellyel vasárnap bravúros pontot szerzett.

2021. május 5., 17:30
Vác FC – Körösladányi MSK

Ősszel: Körösladány – Vác 2 – 1

Kép: Kovács-Goda József

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

öt × kettő =