Körösladányi MSK

Taksony csapatát látjuk vendégül vasárnap

Öt forduló van hátra az NBIII-as bajnokságból, és hétvégén újabb fontos mérkőzés vár a csapatra. Hazai környezetben ismét hatpontos találkozót játszunk a szintén a kiesés ellen menekülő Taksony ellen.

 

Nehéz helyzetben van a taksonyi csapat is, hiszen a kiesés ellen menekülnek, ráadásul a tavaszuk eddig gyengére sikerült. Egy mérkőzést sem nyertek, két döntetlent játszottak, múlt héten pedig ki sem állt a csapat a Dabas-Gyón ellen. Egy ponttal állnak csapatunk mögött, tehát esélyük még lehet a bennmaradásra, ahogy nekünk is. Az utóbbi mérkőzéseken csapatunk jól szerepelt, mondhatni remek formában vagyunk, és a zsúfolt menetrend ellenére ezt a formát meg kell tartanunk a szezon végéig. A Taksony ellen győzelmi szándékkal lépünk pályára, ismét egy olyan meccsen, ahol nagyon fontos lesz, hogy begyűjtsük mindhárom pontot.

Mivel már védettségi igazolvány birtokában nézők is lehetnek a mérkőzéseken, kérjük a szurkolókat, hogy aki teheti szorítson együttesünknek a helyszínen, szurkoljuk ki a győzelmet. Hajrá Ladány!!!

A mérkőzésen való részvételről bővebben ide kattintva olvashat.

2021. május 9., 17:30
Körösladányi MSK – Taksony SE

Ősszel: Taksony – Körösladány 2 – 1

Kép: Kovács-Goda József

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

kettő × 3 =