Körösladányi MSK

U19-Győzelem hazai pályán

U19-es csapatunk hazai pályán a sérülések miatt tartalékosan tudott kiállni a Szeghalmi FC hasonló korú együttesével szemben ma délután a bajnokság 17. fordulójában.

A játékunkon ez nem látszott, a fiatalok Szabó Milán vezérletével a saját kapujukhoz szögezték ellenfelüket, sok lehetőséget alakítottak ki, de ezek kimaradtak egészen a 28. percig, amikor egy jogos büntetőt a már említett Szabó Milán lőtt a hálóba. Nyolc perc múlva ugyanezt a hálót megzörgette Boros Zsolt is, a szünetre két gólos előnnyel vonult csapatunk.

Szünet után fokoztuk a tempót, aztán 14 perc alatt fölényessé tettük a győzelmünket, Szabó László két gólja közé Buga Barnabás szorított be még egyet, majd egy kihagyott büntetőt követően egy újabb megítélt büntetőt a fiatal Bak László, az U16-os bajnokság gólkirály jelöltje értékesített higgadtan, és ezzel beállította a 6:0-ás végeredményt.

Csapatunkból dicséret illeti a pályára lépő U16-os csapatban szereplőket, akik remekül illeszkedtek be ebbe a csapatba is, nem látszott rajtuk a megilletődöttség.

Csapatunk így továbbra is vezeti a tabellát, jövő héten vasárnap az utolsó helyezett, eddig még nyeretlen Okány vendégei leszünk.

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

9 + tizenhat =