Körösladányi MSK

Utánpótlás forduló

Utánpótlás csapatainkra is mérkőzések várnak a hétvégén.

U19-es csapatunk Okányban vizitál vasárnap 11 órától. Vendéglátónk csapata nem a legjobb korszakát éli, ebben a bajnokságban még nem szerzett pontot, 16 mérkőzésen összesen 10 gólt szerzett és 154-et kapott.

Keresztesi János vezetőedző a sérülések miatt sok hiányzóval számolhat, még nem tudjuk, hogy hétvégén ki tud pályára lépni, felépül-e addig valaki a sérültjeink közül, ami jó hír, hogy Somogyi eltiltása lejárt, így visszatérhet a védelembe.

Bízunk abban, hogy a sok hiányzó ellenére, ezen a mérkőzésen a papírforma eredmény születik és újabb győzelmünkkel megerősíthetjük vezető helyünket a tabellán.

U16-os csapatunknak viszont nem lesz könnyű mérkőzése, még ha az eddigi eredményeink alapján, nem feltartott kézzel kell kiállnunk hétfő délután, az eddig veretlen, minden mérkőzését megnyerő Sárréti Gyöngyhalász gárdájával szemben.

Csapatunk lendülete a héten megtört, hazai pályán beleszaladtunk egy vereségbe, ebből kellene a listavezető ellen kilábalni.

Mikor, ha nem most tudjuk megmutatni, hogy mennyit fejlődtünk a tavaszi idényben, úgyhogy bízzunk abban, hogy csapatunk szervezett, jó játékkal meglepi a listavezetőt.

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

12 − 3 =