Körösladányi MSK

Fővárosi kirándulás

Csapatunk az NB III. Dél-Keleti Csoportjának 2. fordulójában a fővárosi Vasas FC II. csapatához utazik hétközi fordulóban, holnap.

A mérkőzés az Illovszky Rudolf Stadionban kerül megrendezésre, 17:30-as kezdéssel.

Ellenfelünket szinte régi ismerősként köszönhetjük, hiszen az előző szezonban a Keleti csoportban már két alkalommal is megmérkőztünk egymással. Ezekről az összecsapásokról szép emlékeket őrzünk, hiszen mind két alkalommal győztesen hagytuk el a pályát, itthon 3:1, idegenben pedig 3:2 arányban nyertünk.

De ezek az eredmények nem szabad, hogy elaltassanak bennünket, mivel ez egy új bajnokság, a vendéglátók kerete is más lesz, és főként az első fordulóban Szegedről vitték haza a három pontos, a Grosics Akadémia elleni 1:0-ás győzelemmel.

Ráadásul hétközi forduló lesz, az NB II-ben, pedig nem rendeznek fordulót, így biztosan lesznek lejátszó remek kvalitású, profi labdarúgók az ellenfél keretében.

Csapatunk hazai pályán győzelemmel kezdett, a Szolnok csapatát sikerült, remek második félidei teljesítménnyel legyőzni, ez adhat erőt erre a kirándulásra is.

Sérültjeink állapota nem változott továbbra sem számíthatunk Ruzsa, Farkas és Selmeczi-Tóth játékára, bár már mindannyian elkezdték az edzéseket.

A szakmai stábnak azt is figyelembe kell venni, hogy szombaton Tiszaszigeten, már MOL Magyar Kupa mérkőzés vár a csapatra, így biztosan lesznek váltzások a vasárnapi kezdőcsapathoz képpest.

Bízzunk csapatunkban, Hajrá Ladány!

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

kettő × 2 =