Körösladányi MSK

Szomorú pont a Vasastól

Az NB III. Dél-Keleti Csoportjának 2. fordulójában a fővárosi Vasas II. csapatának a vendégei voltunk, az Illovszky Rudolf Stadion melletti pályán.

Jól kezdtük a mérkőzést Malkócs már a 2. percben szerzett egy gólt, de a játékvezető les címén – jogosan – nem adta meg.

A hazai csapat átvette a játék irányítását, de ennek ellenére kiegyenlített mérkőzés folyt a pályán.

A 12. percben egy játékvezető hiba miatt vezetést szerzett a hazai csapat. A játékvezető nem ítélte meg a Czirok ellen elkövetett szabálytalanságot, a hazai 16-osnál, ebből pedig egy kontra támadás végén, Szabó Benjámin egy lapos lövéssel vezetést szerzett. (1:0)

A 16. percben Malkócs az oldalhálót találta el, majd két hazai lehetőség következett, de mind két esetben tisztáztak a védőink. A szünetig hátralévő időben a mezőnyben gyűrték egymást a csapatok.

A szünetben cserélt csapatunk Kisari és Zelenyánszki helyére Rajsli és Talpalló Norbert érkezett.

Az 57. percben emberelőnybe kerültünk a hazaiaknál Puskás megkapta a második sárgalapját, így a játékvezető kiállította.

Itt már mezőnyfölényben futballoztunk, de egy Rajsli lövést leszámítva nem nagyon tudtunk veszélyes helyzetet kialakítani.

A 80. és a 82. percben Malkócs begyűjtött két sárgalapot, e miatt kiállította a játékvezető, így egyenlő létszámban folytatták a csapatok.

A 88. percben sikerült némi szerencsével egyenlíteni, Rajsli szögletét Raducu kotorta be a hálóba közelről. (1:1)

A már korábban parázs összecsapás még tovább éleződött, ennek eredményeként a 93. percben Talpalló Norbert, a 95. percben Papp Zsolt is megkapta a piros lapját, í hazaikanál pedig Hosszú jutott erre a sorsra.

A találkozónak egyetlen pozitívuma a megszerzett egy pont volt. Csapatunk fegyelmezetlenül, rosszul játszott, ez kevés lesz a következő fordulóban a bajnoki címre törő Hódmezővásárhely ellen, főleg úgy, hogy 3 játékosra eltiltás miatt biztosan nem számíthat Ekker Attila vezetőedző.

Vasas FC II. – Körösladányi MSK 1:1 (1:0)

NB III-as labdarúgó mérkőzés. Budapest 120 néző. Vezette: Nazsa Tamás ( Sztányi Tibor, dr. Gavalla-Kulcsár Judit)

Vasas FC II.: Bánfalvi – Hosszú, Papp Cs. (Pócs 34.), Puskás, Feledy – Forgó, Rab – Szabó B., Varga (Szunyog 58.), Bakti (Farkas B. 42.) – Mamusits (Farkas J. 58.) Vezetőedző: Schindler Szabolcs

Körösladányi MSK: Kertész – Sztankó (Szilágyi 65.) , Raducu, Wéber,
Bakk (Papp Zs. 65.) – Zelenyánszki (Talpalló N. 46.) , Kisari (Rajsli 46.) – Czirok, Pusztai , Malkócs – Csicsely Vezetőedző: Ekker Attila

Gólszerző: Szabó B. (12.) ill. Raducu (86.)

Kiállítva: Puskás (57.), Hosszú (93.) ill. Malkócs (81.), Talpalló N. (93.), Papp Zs. (95.)

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tizennégy − 4 =