Körösladányi MSK

MOL Magyar Kupa: Tiszasziget SE az első akadály

Szombaton megkezdődnek a MOL Magyar Kupa főtáblás küzdelmei is, csapatunk ebben a fordulóban a Tiszasziget SE vendége lesz.

A mérkőzésre a Szeged melletti település sportpályáján kerül sor, 16:30-as kezdéssel.

Ellenfelünk a Csongrád megyei I. osztályban szerepel, számukra még nem kezdődött meg a bajnokság, augusztus 19-én fogadják majd hazai pályán a Makó csapatát.

Az elmúlt szezonban a bajnokságban jól szerepeltek a felsőházi rájátszás során a harmadik helyet szerezték meg 56 pontot gyűjtöttek a bajnokságban.

A Csongrád Megyei Kupában a legjobb négy közé jutottak, így szereztek jogot a MOL Magyar Kupában történő indulásra. Az elődöntőben az Algyő csapatától szenvedtek 1:0 arányú vereséget.

A játékoskeretükről sajnos nem sokat tudtunk meg, az egyesület facebook oldalán 2022. év szeptemberi az utolsó bejegyzés, a híradásokól annyi derült ki, hogy jelentős a játékosmozgás a keretben, illetve felkészülési mérkőzésen az Orosházával 3:3 arányú döntetlent játszottak.

Csapatunktól elvárt cél a továbbjutás a kupában, viszont ez már egy hét alatt a harmadik mérkőzésünk lesz, így valószínűleg az egyenletes terhelés miatt más összeállításban léphetünk akár pályára ezen a mérkőzésen.

Hajrá Ladány!

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tíz + 5 =